Robert Cazanciuc fostul ministru al justitiei reactioneaza la afirmatiile mincinoase ale lui Ciolos si Pruna

31 octombrie 2016

Robert Cazanciuc, fostul ministru al justitiei, precedat de mult prea experimentata Pruna, reactioneaza la afirmatiile aparent mincinoase ale premierului Ciolos despre cu siguranta mincinoasa Raluca Pruna.

O afirmatie recenta a premierului Ciolos ne arata fara niciun dubiu ca traieste intr-o realitate virtuala, fara niciun fel de legatura cu Romania reala. Spunea recent domnia sa: „E pentru prima oara cand un ministru al justitiei abordeaza in mod frontal, inclusiv public, problema situatiei din penitenciare”.

Fara a preciza la ce perioada se refera, mai multi oameni de buna-credinta s-au gandit ca, in sfarsit, Dacian Ciolos va interpela Bruxelles-ul si va pune piciorul in prag pentru a solicita Comisiei Europene sa aloce fonduri europene pentru infrastructura penitenciara, asa cum ministrul roman al justitiei a cerut in martie 2015, caruia i s-au alaturat ministrii de justitie din alte 11 state ale Uniunii Europene.

Este pentru prima dată când un demers din România este susţinut de un număr atât de mare de state, demonstrând capacitatea ţării noastre de a fi mai mult decât un stat fără vlagă, chiar pe o temă mai puţin populară, dar de mare actualitate la nivelul multor state: supraaglomerarea din penitenciare şi riscul radicalizării.

Să se fi referit domnul Ciolos la o abordare frontală mai recentă care a adus România la știrile CNN cu cea mai mare revoltă din penitenciare din ultimii 20 de ani sau, în sfârşit, a epuizat tot bugetul de investiții alocat în 2015 pentru îmbunătăţirea condiţiilor din fiecare peniteciar, atât pentru deţinuţi cât şi pentru funcţionarii publici cu statut special?

Ce spuneţi, domnule Cioloș, abordăm frontal modificarea structurii bugetului Uniunii pentru a respecta în mod real şi nu doar declarativ drepturile fundamentale ale omului sau continuăm să păcălim România cu proiecte, aşa cum am păcălit şi Curtea Europeană a Drepturilor Omului?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram