Godeanu este unul din candidatii PMP la alegerile din mai

23 aprilie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Narcis Teodor Godeanu este un om simplu caruia nu ii este rusine cu locul in care s-a nascut, localitatea Stefanesti. Godeanu un om care detine mai multe titluri, este un om erudit: este licentiat in stiinte juridice (1995-1999 Universitatea Spiru Haret), are un master in drept civil si comercial (2000-2001 Academia de Politie Alexandrul Ioan Cuza) si pe langa acestea are si doua titluri de doctor, in drept (2008, Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza) si in stiinte militare si informatii (2010, Universitatea Nationala de Aparare Carol I).

Godeanu, director juridic al Curtii de Conturi

Fiind un politician competent, asa cum se poate deduce si din multitudinea de titluri pe care le detine, Narcis Teodor Godeanu a obtinut in 2013, in urma unui concurs organizat la nivel national, functia de director juridic al Curtii de Conturi a Romaniei.

Gratie educatiei primite, tanarul jurist stie cat de important este sa investesti in tineret, intrucat ei sunt sansa reala ca o schimbare in bine sa se produca.Acesta a fost implicat in diverse proiecte pentru tineri cum ar fi ‘’Grupul Tinerilor de Nota 10’’ sau proiectul ‘’Let’s be friends’’.

Godeanu candideaza la europarlamentare

Narcis Godeanu va incerca acum sa isi puna cunostintele in slujba tarii si va candida pentru un post de europarlamentar la alegerile de la sfarsitul lunii mai, fiind pe listele Partidului Miscarea Populara.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram