Clotilde Armand: «Vom fi interlocutori fiabili pentru antreprenori»

27 mai 2016

«Am fost bucuroasă să constat - a declarat, după dezbatere, Clotilde Armand, candidata USB la Primăria Sectorului 1 - că acest ghid propune primăriilor o serie de măsuri pe care noi le-am prevăzut în programul nostru. Am sezizat aceleaşi probleme care trebuie rezolvate, tocmai pentru că echipa noastră provine din mediul privat. Ne-am lovit de aceleaşi deficienţe ale sistemului administrativ local. Actualul sistem generează de cele mai multe ori obstacole în demararea şi desfăşurarea unei afaceri, în loc să joace un rol de stimulare şi de atragere. Vrem să remediem această situaţie.

Investitorii locali sau străini au nevoie de interlocutori fiabili la nivelul administraţiei locale. Mi se pare firesc ca o regenerare politică la nivelul administraţiei locale să aibă efect asupra redinamizarii economice. Corupţia nu a generat niciodată economii sănătoase.

Sunt convinsă că noul suflu politic, pe care îl vom aduce în administraţia locală, va stimula activitatea economică, » a mai adăugat candidata USB.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram