Clotilde Armand : «Purtam un mesaj de speranţa Foarte mulţi oameni care nu mai doreau sa voteze mi au spus ca vor

3 iunie 2016

Clotilde Armand a trecut în revistă toate evenimentele la care a participat pe parcursul campaniei electorale şi a subliniat mesajul comun al acestor întâlniri: deschiderea pe care Uniunea Salvaţi Bucureştiul o are faţă de preocupările cetăţenilor şi abordarea pragmatică, profesionistă a problemelor cotidiene, de la conservarea patrimoniului şi a identităţii oraşului la stimularea activităţii economice, inclusiv a economiei sociale. Candidata USB şi-a petrecut cel mai mult timp din campanie în discuţii directe cu cetăţenii pe stradă şi în parcuri.
«Sunt o persoană implicată, căreia îi place să cunoască realităţile pe teren, a recunoscut Clotilde Armand. E atitudinea pe care o voi păstra şi ca viitor primar. Am putut să-mi desfăşor campania în cea mai mare parte pe stradă, în bune condiţii, pentru că am fost bine primită. Am mers în foarte multe locuri singură, fără gărzi de corp, şi am fost ascultată în modul cel mai firesc. Aşa văd relaţia dintre un primar de sector şi locuitorii săi.
În toate aceste întâlniri, am remarcat că oamenii îşi pun mari speranţe în mine, în Nicuşor Dan şi în Uniunea Salvaţi Bucureştiul. Purtăm un mesaj de speranţă. Foarte mulţi oameni care nu mai doreau să voteze mi-au spus că vor merge la vot doar ca să voteze Nicuşor Dan şi USB. Am devenit a doua forţă politică din Bucureşti. Încheiem campania electorală cu o imensă responsabilitate. Nu trebuie să dezamăgim această speranţă de schimbare. Suntem hotărâţi să nu facem niciun compromis şi să răspundem acestei aşteptări generale de înlocuire a clasei politice».
Pentru acţiunea de bilanţ a fost ales malul Lacului Griviţa, acolo unde a început demersul politic al Uniunii Salvaţi Bucureştiul pentru sectorul 1. De lacurile de pe cursul Colentinei se leagă şi cel mai vizibil proiect al candidatei USB pentru Primăria Sectorului 1: repunerea în valoare a unei zone de recreere şi amenajarea unei rute de transport alternativ.
În mod simbolic, pe malul neîngrijit al Lacului Griviţa, membrii Uniunii Salvaţi Bucureştiul au plantat o salcie tânără lângă trunchiul unui copac uscat. «Vom veni să replantăm această salcie dacă va fi nevoie, vom arăta că suntem perseverenţi şi hotărâţi să aducem un suflu nou în viaţa politică din România. Vechiul trunchi uscat al clasei politice actuale trebuie înlocuit şi un nou vlăstar să prindă viaţă», a conchis Clotilde Armand.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram