Clotilde Armand o candidatura profund europeana la Sectorul 1

9 mai 2016

Candidatura lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 este un exemplu al acestei dorinţe de normalizare europeană.

Cu dublă cetăţenie, română şi franceză, Clotilde Armand are intenţia să impună reguli europene în gestionarea administraţiei locale, să lanseze programe de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin finanţări preponderent europene.

«Euroscepticismul este în creştere în România pentru că autorităţile nu au ştiut să profite de avantajele Europei la nivel local. A fost preferată finanţarea proiectelor din bani publici şi nu din fonduri europene. Aş fi putut fi candidată la aceste alegeri ca orice cetăţean francez. Tratatele europene permit ca orice cetăţean european cu reşedinţa în altă ţară din UE să poată vota şi candida la alegerile locale din ţara unde locuieşte. Am ales să trec testul de cetăţenie română ca să-mi demonstrez ataşamentul faţă de România şi valorile ei. Sunt primele alegeri locale de la intrarea României în Uniunea Europeană la care ne putem aştepta la o prezenţa la vot importantă a rezidenţilor europeni din Bucureşti. Mă bucur să fiu prima care am declanşat acest proces», declară Clotilde Armand.

Birou de presă Clotilde Armand

Andreea VLAD – PR Specialist
0723.910.312
[email protected]

Catrinel TROFIN – PR Specialist
0734.264.286
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram