Candidata USB la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand propune bucureștenilor pactul cu normalitatea

8 mai 2016

București, 6 mai 2016 – Programul electoral al lui Clotilde Armand vizează, prin acţiuni concrete, impunerea normalităţii in cadrul Primăriei Sectorului 1: transparenţa totală a contractelor şi plăţilor, fluidizarea birocraţiei şi demararea unei relaţii corecte şi principiale între cetăţean şi instituţiile statului, protecţie socială pentru cei care au cu adevărat nevoie, implicarea municipalităţii în imbunătăţirea infrastructurii pentru creşterea şi educarea copiilor, accent pe competenţă, respectarea legilor, eforturi reale ale administraţiei prin care cetăţeanul să se simtă respectat şi nu în ultimul rând, folosirea cu responsabilitate a bugetului public.

Atuurile lui Clotilde Armand, stabilită de 20 de ani în România, sunt pregătirea academică, experienţa managerială cu gestionarea unor vaste echipe şi a unor bugete de miliarde de euro, toate grevate pe ataşamentul său faţă de adevăratele valori ale României, de care s-a simţit atrasă instantaneu încă de la prima vizită, în 1996.

Clotilde Armand este director general al grupului de firme Egis în România, inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology şi Ecole Centrale din Paris. Anterior a deţinut poziţii manageriale importante în companii de top, precum KPMG Airbus Industries sau GDF Suez. Creştină practicantă şi familistă convinsă, Clotilde este gata să se implice permanent, prin acţiuni de voluntariat şi proiecte sociale, în nevoia de schimbare, în revenirea la normalitate atât de aşteptată în România.

Clotilde Armand este născută în Franţa, dar a devenit şi cetăţean român. Este căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu şi au împreună 4 copii.

''Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiică a contelui de Champs de Saint-Leger'', se prezintă Clotilde Armand.

După un tur de forţă prin care a reuşit să strângă 4.000 de semnături de la susţinători, sprijinită doar de voluntari, Clotilde Armand a înregistrat un prim succes când i-a fost confirmată oficial candidatura de Biroul Electoral, alături de o listă completă de 34 de consilieri locali din partea Uniunii Salvați Bucureștiul (USB). În perioada imediat următoare, Clotilde Armand va anunţa calendarul primelor evenimente cuprinse în campania sa electorală.

Uniunea Salvaţi Bucureştiul, la conducerea căreia se află Nicuşor Dan, are ca principale obiective administrarea transparentă, necoruptă şi profesionistă a Bucureştiului, îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor, prezervarea spaţiilor verzi şi a clădirilor de patrimoniu din capitală, transformarea Bucureştiului într-un centru cultural şi economic european. Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Generală a Bucureştiului, este un cunoscut activist civic care militează pentru un Bucureşti în care tuturor să le placă să locuiască, fiind o voce activă în diferitele campanii de salvare a parcurilor şi clădirilor istorice.

Biroul de presă Clotilde Armand

Andreea VLAD – PR Specialist
[email protected]
0723.910.312

Catrinel TROFIN – PR Specialist
[email protected]
0734.264.286

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram