Dupa Londra Chicago sau Luxemburg Cursa de Ratuste se organizeaza si la Bucuresti

4 august 2015

Cursele de rățuște în scop caritabil se organizează în întreaga lume încă de la începutul anilor 90’. Evenimentul are loc anual în peste 18 țări, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Luxemburg, Ungaria, Singapore, Taiwan, Emiratele Arabe Unite.
Milioane de oameni s-au alăturat acestor proiecte și prin donațiile lor au reușit să ofere sprijin și soluții reale celor care aveau nevoie de ajutor.
Donațiile pentru cauzele caritabile susținute de cursele de rățuște din SUA au depășit în prezent 8 mil. de dolari, însă recordul absolut este deținut de Cursa de rățuște care a avut loc la Londra în anul 2008, cursă la care au participat 250.000 de rățuște, iar concurenții au donat peste 200.000 de Lire sterline.
În România, curse de rățuște în scop caritabil s-au organizat și la Timișoara și Iași, înregistrând un real succes.
Anul acesta, Rotaract București Triumph pune Bucureștiul pe lista capitalelor și orașelor lumii în care oamenii transformă visele în realitate. Împreună împlinim visul copiilor născuți cu deficiențe de auz și le aducem înapoi sunetul copilăriei. Alăturați-vă comunităților din întreaga lume și implicați-vă în acest proiect prin sponsorizări, donații și participarea la concurs.
Donează și împlinește visul unui copil!
Înscrierea în concurs se face pe site-ul agentiei, o donație de 10 lei asigurând participarea la cursă cu 1 rățușcă. Câștigătorul Cursei de Rățuște beneficiază de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal al evenimentului.

Liliana Uleia-Specialist comunicare
0743.183.353

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram