Din studioul de știri direct în bazinul de înot Radu Andrei Tudor susține schimbarea programei școlare

5 iulie 2017

Prezentatorul TV, Radu Andrei Tudor, susține schimbarea programei școlare și intră în competiția de înot, direct din studioul de știri. În data de 8 iulie, în cadrul evenimentului Swimathon București, la Bazinul Dinamo, Radu Andrei Tudor își adună forțele și înoată susținând strângerea de fonduri necesară finanțării programelor educaționale ale Centrului de Evaluare si Analize Educaționale (CEAE).
Radu Andrei Tudor a ales să se implice direct în lupta împotriva analfabetismului funcțional. Prezentatorul TV intră în competiția Swimathon și sprijină finanțarea proiectului educațional ”Incubatorul științelor altfel” înscris în concurs de CEAE. Proiectul are menirea de a sprijini cadrele didactice pentru a lucra la clasă prin metode interactive de învățare, cu scopul de a le redeschide copiilor apetitul spre cunoașterea și înțelegerea fenomenelor. Aceste metode ii vor ajuta pe elevi ”să gândească pe cont propriu”.
Swimathon București este o competiție de înot destinată proiectelor comunitare și strângerii de fonduri.
”Înot pentru CEAE, pentru o Românie mai bună. Pentru copiii care au visuri și pasiuni, dar renunță la ele pentru că nici un profesor nu le oferă sprijin. Dar și pentru cei care nu au încredere în ei și sunt arătați cu degetul de către colegi și mai ales de profesori. Cum îi formăm, cum îi ajutăm să se descopere? Să facă ceea ce le place și să exceleze?Prin implicare”, declară Radu Andrei Tudor.
Prezentatorul TV face parte din echipa ”Luptătorii” și va concura alături de frații Andrei și Bogdan Stoica, Nicolae Angelescu și Andrei Cârcea pentru a îndeplini obiectivul propus, donații în valoarea de 5.000 de ron.
”Rețineți data de 8 iulie. Așteptăm să fie prezenți, la Bazinul Dinamo, toți cei care își doresc o schimbare și cred că educația este principalul pilon al oricărei societăți. Avem nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Nu ne putem juca cu educația, nu ne putem lipsi de ea. Unde vom ajunge? Unde va fi România peste 20 de ani? Răspunsurile depind de alegerile noastre”, a spus Radu Andrei Tudor.
A doua echipă care s-a alăturat susținerii proiectului CEAE îi are ca membrii pe: Raluka (Raluca Nistor), Elena Voineag, Maia Ciocăzanu și Vera Ciocăzanu. Obiectivul pe care ambele echipele îl urmăresc să-l atingă, prin donații, este de 10.000 de ron.
Susținătorii Centrul de Evaluare și Analize Educaționale sunt invitați să devină suporterii celor două echipe și să-i susțină pentru a îndeplini obiectivul propus.
Donațiile pot fi făcute până pe 31 iulie 2017, pe site-ul evenimentului prin Mobile Pay, prin transfer bancar, direct la sediul Fundației Comunitare București sau chiar în ziua de 8 iulie la eveniment.
La cea de-a cincea ediție a evenimentului Swimathon București, participă anul acesta, alături de Centrul de Evaluare și Analize Educaționale, alte 22 de ONG-uri și grupuri de inițiativă din București și Ilfov.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram