COMUNICAT DE PRESA CONFERINTA DE LANSARE A PROIECTULUI Ia atitudine prin dezvoltare si cunoastere

26 iunie 2014

In data de 27.06.2014, orele 11.00, va avea loc in cadrul Agentiei Judetente pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova la Centrul de Calificare situat in Soseaua Vestului Nr. 19, Etaj 3, Ploiesti, Conferinta de lansare a proiectului cu titlul: “Ia atitudine prin dezvoltare si cunoastere!” ID Proiect POSDRU/129/5.1/G/134487.
Proiectul este implementat de catre Fundatia Dezvoltare in Europa (furnizor autorizat de formare profesionala) – in calitate de solicitant, in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Prahova, Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Giurgiu, Centrul Pentru Inovatie si Dezvoltare C.P.I.&D. SRL si Innovazione Terziario.
Grupul tinta al proiectului este compus din persoane in cautarea unui loc de munca, someri, someri de lunga durata, someri peste 45 ani, someri tineri.
Componenta de formare profesionala se concretizeaza in organizarea cursurilor gratuite de formare profesionala (calificare/recalificare/specializare) pentru minim 427 persoane.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1. “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare” si are ca obiectiv general cresterea nivelului de competitivitate pentru 469 someri, someri tineri, someri de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia prin implementarea unui complex flexibil si articulat de masuri active in vederea promovarii si facilitarii acestora pe piata muncii, in sprijinul dezvoltarii regionale, cresterii competitivitatii resurselor umane si promovarii coeziunii economice si sociale.
Consideram evenimentul de lansare a proiectului o buna oportunitate de a oferi tuturor participantilor si in special reprezentantilor societatilor cu activitate in domeniile comert, turism, servicii informatii de actualitate cu privire la programele de formare profesionala continua.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram