10 motive pentru care merita sa îți achiziționezi ținutele de sarbatori de la iLikeOUTLET

8 decembrie 2016

Mărcile cunoscute sunt prima opţiune atunci când vine vorba de împrospătarea garderobei, atât pentru cei foarte tineri, cât şi pentru cei de vârstă medie. Majoritatea așteaptă perioada promoțiilor pentru a-și cumpăra articole vestimentare, iar asta pentru că piața este suprasaturată și articolele vestimentare arată asemănător. Raportul calitate-preț a făcut ca outlet-urile să fie la mare căutare în orașele europene, unde s-au deschis tot mai multe centre comerciale de acest tip.
Ținutele de Crăciun și de Revelion sunt importante pentru persoanele preocupate de stilul pe care îl afișează la petreceri. Avantajul este că moda se reinventează, iar cu puțin bun gust, orice obiect vestimentar sau accesoriu poate împrospăta un outfit. Cumpărăturile de la un magazin de tip outlet au mai multe beneficii, precum prețul redus, calitatea materialelor și diversitatea stilurilor.
1. Preț redus
Articolele de la I Like Outlet au cele mai bune prețuri, uneori chiar sub prețul de fabrică. Preturile ajung uneori să fie de zeci de ori mai mici decât prețul inițial, așadar efortul finaciar resimțit este minim.
2. Hainele nu sunt purtate
Hainele au aceeași proveniență ca și hainele din magazinele de firmă și sunt nefolosite. Acestea au ajuns în outlet din cauza unor defecte minore, insesizabile, sau pentru că piața a fost suprasaturată și nu au mai fost cumpărate.
3. Branduri renumite
Proveniența articolelor vestimentare reprezintă o garanție a celei mai bune calităti. Deși uneori etichetele sunt tăiate, cunoscătorii își pot da seama imediat de ce brand aparțin. I Like Outlet dispune pe cele două niveluri de haine de la branduri de renume, precum Massimo Dutti, Asos, Stradivarius, Reserved, COS, Zara etc.
4. Articole la modă
Deși nu fac parte din colecția care se găsește acum în mall-uri, hainele sunt din colecțiile recente și pot fi combinate în cele mai originale moduri.
5. Unicitate
De multe ori, există doar o singură mărime, așadar atunci când găsești ceva potrivit, poți fi singur/ă că ai găsit ceva aparte.
6. Calitatea materialelor
Fiind vorba de branduri renumite, calitatea materialelor este ireproșabilă și nu este afectată de prețul mic.
7. Diversitatea stilurilor vestimentare
Fie că te îndrepţi către casual, elegant, hippie, sport, bobo chic sau rock, ai avantajul că poți alege din diferite stiluri.
8. Creativitate
Datorită diferitelor mărci și stiluri, cu puțină imaginație, fiecare poate jongla cu piesele vestimentare în cele mai creative modalități, pentru a-și crea propriul stil.
9. Eco-friendly
Fabricarea hainelor înseamnă un proces amplu care implică irosirea unor resurse importante pentru mediu, așa că hainele din outlet-uri reprezintă o șansă în plus de a fi cumpărate și purtate.
10. Un cadou pentru cei dragi
Prețurile reduse nu fac rabat de la calitate, așadar cumpărarea cadourilor pentru cei dragi în prag de sărbători este o alegere inspirată care va primi cu siguranță aprecieri.

Despre iLikeOUTLET
Înființat în ianuarie 2013, iLikeOUTLET poate fi găsit în trei locații: Str. Academiei nr. 1, Str. V. V. Stanciu 213 și Calea Moșilor 253. Brandurile celebre prezente în rafturile magazinelor, calitatea și rafinamentul produselor cu prețuri foarte mici, au demonstrat clienților din București adevăratul concept outlet.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram