VOTEZ CA SA NU EMIGREZ! O campanie de constientizare a importantei votului. Romanii le vorbesc romanilor despre motivele pentru care merg la vot

29.11.2016 / ONG / Bucuresti

București, 29 noiembrie 2016 – Asociația Step Ahead lansează Campania socială “De ce să votez? – Votez ca să nu emigrez!”, o inițiativă menită să încurajeze participarea la vot la Alegerile Parlamentare, din data de 11 decembrie. ...

Maratonu Luminii, un eveniment unic în România, va ...

Centrul European pentru Integrare Socio-Economică, alături de Eclipse Fitness Club, lanțul de magazine Cufărul Verde și Clubul Sportiv XM RAID, au lansat, săptămâna aceasta, la Buzău, campania umanitară Maratonul Luminii. Proiectul va consta în derularea unor activități de strângere de fonduri pentru Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, în vederea

700 de oameni nevoiaşi din capitală vor beneficia ...

Astăzi, de la ora 18:00, în cadrul campaniei „O şansă caldă”, Asociația Șansa Ta va împărţi celor nevoiaşi 700 de pachete cu ajutoare. Cu sprijinul partenerilor săi, Kaufland România, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), MamaPan şi Restaurantul Orhideea Spa, Asociația Șansa Ta va oferi câte o porţie

Pedalam spre fapte bune

În preajma sărbătorilor de iarnă, pe 17 si 18 decembrie, la Sun Plaza, pedalăm pentru a dărui ore de terapie copiilor ce suferă de autism! Pentru susținerea cauzei Asociației Help Autism, vedete, bloggeri, persoane publice vor pedala timp de 30 de minute fiecare, în centrul comercial, pe o bicicletă statică,

Proiectul ”Tinerii de azi, liderii de mâine” – ...

Peste 1000 de elevi și 25 de cadre didactice din 5 licee ieșene au fost implicați în activități de formare și dezvoltare a competențelor profesionale și antreprenoriale, în cadrul proiectului ”Tinerii de azi, liderii de mâine”

Cea de-a doua întâlnire trimestrială de coordonare a ...

Cea de-a doua întâlnire trimestrială de coordonare a institutțiilor publice și actorilor implicați în integrarea migranților din Regiunea 2 a avut loc la Constanța

10 motive pentru care merită să îți achiziționezi ...

Perioada sărbătorilor de iarnă este destul de costisitoare, iar bugetul poate avea de suferit dacă dorințele sunt mai presus de posibilități. Pentru că obiectele vestimentare folosite la ocazii speciale se poartă, de obicei, o singură dată, investițiile mari devin inutile, mai ales atunci când se pot găsi alternative mai convenabile. I

6.300 de puieti plantati de ViitorPlus prin activitati ...

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila a reinceput activitatile de impadurire din sudul tarii, cu sprijinul a peste 300 de voluntari din companii si elevi de liceu.

Cadouri de Crăciun în cutii de pantofi pentru ...

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Romaero şi Kaufland România, alături de 70 de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi Ilfov, organizează campania naţională de Crăciun “Zâmbetul din cutie”. Anul acesta, în cadrul celei de-a V-a ediţii, 8.000 de copii din cele mai sărace 17

Școala de Business pentru elevii de liceu s-a ...

25 de elevi din 5 licee ieșene au participat timp de 6 zile la activități de educație non-formală și ateliere de lucru la care au învățat teoretic și practic cum să dezvolte o afacere

Prezentarea Asociatiilor Studentesti

Studentiada reprezinta cel mai mare festival studentesc organizat de care Uniunea Nationala a Studentilor din Romania. Aflat la a zecea editie, anul acesta, Studentiada este prezenta in weekend-ul 5-6 noiembrie in Piata Universitatii din Bucuresti.

Wetterbest a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”

Grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a lansat Asociația „Wetterbest pentru Comunitate”, cu scopul de a sprijini tinerii din mediile defavorizate pentru a se dezvolta și a avea acces la educație. Activitatea asociației va viza, în special, comunitatea din Băicoi și zonele limitrofe, dar pe viitor

Mâine, la Gara de Nord, oamenii străzii vor ...

Mâine, Asociația Șansa Ta, asociaţia studenţească AMiCUS şi şcoala postliceală sanitară „Dr. Luca” din Cernica îşi vor uni forţele pentru a da o mână de ajutor persoanelor fără adăpost din capitală. Începând cu ora 18:00, la Gara de Nord, ei vor oferi celor nevoiaşi o masă caldă şi consultanţă medicală gratuită.

A început Școala de Business pentru elevii de ...

Vineri și sâmbătă, 21 – 22 octombrie 2016, s-au desfășurat primele sesiuni de formare antreprenorială, dedicate elevilor din cinci licee ieșene, partenere în cadrul proiectului ”Tinerii de azi, liderii de mâine”. Activitățile, desfășurate sub titulatura ”Școala de Business”, au creat diferite situații de învățare teoretică și practică, ajutându-i pe elevi să

Comunicat de presă

Al 5-lea proiect Erasmus+ al Asociației Be You este gata de start. Proiectul ”Tackling radicalization through education and youth action” va avea loc în Bonefro, Italia între 24 octombrie și 1 noiembrie.

Ajutor umanitar pentru Liliana Cozma: „Îmi doresc să ...

Având o formă foarte rară de cancer, Liliana Cozma are nevoie de sprjin financiar pentru o şansă la vindecare. La începutul acestui an, Liliana a fost diagnosticată cu colangiocarcinom, un cancer al ductelor biliare care apare la 1 din 100.000 de persoane. Acest cancer nu a răspuns la la tratamentele obișnuite,

Preşedintele Asociaţiei Şansa Ta este unul dintre cei ...

Gabriel Ciobotaru, Preşedintele Asociaţiei Şansa Ta, a fost inclus în topul tinerilor români care au excelat în 2016, realizat de JCI TOYP (Ten Outstanding Young Persons of The World). TOYP este un proiect internațional, ce are ca scop recunoașterea tinerilor (18 – 40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate

Cititorii Libris.ro ajuta maternitatile din Romania

Salvați Copiii si Libris.ro au donat Spitalului pentru Copii din Iasi echipamente medicale de 41.000 de euro.

Rechizite oferite gratuit copiilor, pentru a preveni abandonul ...

În luna septembrie, Asociaţia Şansa Ta a dezvoltat proiectul educaţional „Rechizite pentru viitorul tău”, în cadrul căruia a dăruit copiilor defavorizaţi ghiozdane cu materiale şcolare. Astfel, 350 de copii din familii nevoiaşe şi din centre de plasament au fost ajutaţi să îşi continue studiile.

Întâlnirea de coordonare trimestrială a actorilor implicați în ...

Fundația World Vision Romania, în calitate de Beneficiar, alături de Asociaţia Novapolis – Centrul de Analize şi Iniţiative pentru Dezvoltare – Partener 1 și Asociația Centrul pentru Resurse Civice Constanța – Partener 2 au organizat marți, 30 august 2016, întâlnirea de coordonare trimestrială a actorilor implicați în integrarea beneficiarilor de protecție

Lidl extinde sustinerea acordata Asociatiei Little People, prin ...

Astfel, pentru fiecare articol achizitionat din rechizitele scolare marcate cu simbolul Leului Curajos, Lidl Romania doneaza cate un leu catre Asociatia Little People. Prin campania „Un leu pentru Leul Curajos”, desfasurata in perioada 25 august - 14 septembrie, compania doreste sa extinda sustinerea oferita copiilor si adolescentilor internati in centrele oncopediatrice