Decathlon Foundation Day 2017, la Constanta: sport, distractie, cadouri pentru 160 de copii din centre de plasament

08.06.2017 / ONG / Constanta

Parte a unei initiative puse in practica la nivel global, Decathlon Foundation Day reprezinta un eveniment de responsabilitate sociala corporativa desfasurat pe 7 iunie la Constanta, in beneficiul a peste 160 de copii din centre de plasament. Acestia au fost implicati intr-o serie de activitati sportive, programul desfasurandu-se inclusiv cu participarea angajatilor Decathlon, dar ...

Andreea Bălan a petrecut câteva ore cu copiii ...

Momente de bucurie pentru copiii de la SOS Satele Copiilor Romania.

Asociaţia Şansa Ta instalează în Buftea primul ...

Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu Primăria Oraşului Buftea, pune în folosinţă astăzi primul container din judeţul Ilfov destinat colectării obiectelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Cu această ocazie, a fost lansată campania „Casa Hainelor – Îmbracă un suflet”, ce îşi propune să ofere haine şi alte ajutoare persoanelor nevoiaşe.

Lungimile de bazin s-au transformat în șanse pentru ...

Vedetele autohtone au înotat pentru educație la cea de-a 5-a ediție a Swimathon București, care a avut loc în acest weekend la bazinul Dinamo. Campionii K1 Andrei și Bogdan Stoica, prezentatorul TV, Radu Andrei Tudor, actrița Elena Voineag și cântăreața Raluka au înotat pentru a strânge fondurile necesare finanțării proiectului

Andrei Stoica intră într-o nouă luptă. De această ...

Campionul K1, Andrei Stoica, urmărește un KO în valoare de 5.000 ron. Sportivul intră într-o altfel de luptă față de cele cu care este deja obișnuit și își adaptează tacticile care i-au adus titlurile de campion pentru o nouă bătălie. În data de 8 iulie, în cadrul Swimathon București, la Bazinul

Din studioul de știri, direct în bazinul de ...

Prezentatorul TV, Radu Andrei Tudor, susține schimbarea programei școlare și intră în competiția de înot, direct din studioul de știri. În data de 8 iulie, în cadrul evenimentului Swimathon București, la Bazinul Dinamo, Radu Andrei Tudor își adună forțele și înoată susținând strângerea de fonduri necesară finanțării programelor educaționale ale Centrului

Daniel Nițoiu și Dorian Popa i-au serbat pe ...

Daniel Nițoiu și artistul Dorian Popa au fost invitații speciali ai copiilor de la SOS Satele Copiilor București.

ecOprovocarea – tinerii au adus noi rezultate remarcabile ...

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila - anunta rezultatele de mediu si premiile obtinute de liceeni din toata tara, la finalul competitiilor educationale „Cluburile ecOprovocarea” si „Concursul National ecOprovocarea”.

O trupă de artiști stradali din Finlanda a ...

O trupă de circari din Finlanda străbate an de an mii de kilometri pentru a-i face fericiți pe copiii din România. Prima oprire de anul acesta a fost la SOS Satele Copiilor România, unde au organizat un spectacol și mai multe ateliere distractive pentru cei aproximativ 50 de copii din Satul SOS București.

Copii, bucurie, plaja, mare, soare si... dans - ...

Pentru al 7-lea an consecutiv, Asociatia United Hands Romania a organizat un eveniment special de Ziua Copilului la Complex Hotelier Dunarea din Eforie Nord, gazda si partener principal, in beneficiul copiilor din centre de plasament din judetul Constanta. Distractia a inceput pe plaja inca de dimineata: peste 100 de copii au

La multi ani, copilarie! Daruri, jocuri, bucurie - ...

Ziua Copilului va fi sarbatorita si in acest an de Asociatia United Hands Romania in cadrul unui eveniment dedicat copiilor din centre de plasament din Constanta, Agigea si Techirghiol. Va fi organizata astfel o zi speciala pentru peste 100 de copii, invitati sa participe la activitatile sportive si de relaxare de

Proiectul ”INTEGRARE+: Servicii și asistență pentru migranți în ...

Fundația World Vision Romania, în calitate de Beneficiar, alături de Asociaţia Novapolis – Centrul de Analize şi Iniţiative pentru Dezvoltare – Partener 1 și Asociația Centrul pentru Resurse Civice Constanța – Partener 2 anunță încheierea proiectului ”INTEGRARE+: Servicii și asistență pentru migranți în Regiunea 2”.

Imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente pentru familii nevoiase ...

Cu sprijinul constantenilor, voluntarii Asociatiei United Hands Romania au realizat la finalul lunii aprilie 2017 o actiune de ajutorare a comunitatii din satul Nazarcea, judetul Constanta. Beneficiari au fost persoane nevoiase, zeci de copii plus parintii si bunicii lor, care au primit imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente.

Conferința ”Sustainability: Shaping The Future of Brands”, locul ...

Idea Events, împreună cu Asociația Together For A Better Tomorrow, organizează cel mai important eveniment al anului, dedicat CSR-ul și sustenabilității - ”Sustainability: Shaping The Future of Brands”. Acesta se va desfășura în data de 20 aprilie 2017, la Hotel Sheraton București, în intervalul orar 9:00-17:00. Evenimentul face parte din seria

Integrarea migranților în Regiunea 2 dezbătută de autorități, ...

Fundația World Vision Romania, în calitate de Beneficiar, alături de Asociaţia Novapolis – Centrul de Analize şi Iniţiative pentru Dezvoltare – Partener 1 și Asociația Centrul pentru Resurse Civice Constanța – Partener 2 au organizat data de 06 aprilie 2017, Conferința regională finală pentru Regiunea 2: județele Constanţa, Tulcea, Brăila,

GlobalCool!: Implicarea activă a tinerilor cu privire ...

Asociația Novapolis – Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare și „AUR”- Asociația Națională a Specialiștilor în Resursele Umane (A.N.S.R.U) au implementat în perioada iunie 2016 – martie 2017 proiectul „GlobalCool! Creșterea gradului de informare și implicare activă în rândul tinerilor, cu privire la problemele de dezvoltare ale lumii actuale”.

Comunicat de presa - Inscrieri voluntari la Curatenia ...

Ca in fiecare an, incepem inscrierile la evenimentul Curatenia de Primavara, pe care il organizam din 2006 alaturi de Gradina Botanica Bucuresti.

Sport, alergare și relaxare pentru pădurile de mâine. ...

Asociația Pădurea Copiilor îi invită pe mici și mari la cel mai mare eveniment sportiv dedicat unei cauze de mediu – Crosul Pădurii Copiilor sprijinit de Kaufland România, pe 3 și 4 iunie 2017.

Maratonu Luminii, un eveniment unic în România, va ...

Centrul European pentru Integrare Socio-Economică, alături de Eclipse Fitness Club, lanțul de magazine Cufărul Verde și Clubul Sportiv XM RAID, au lansat, săptămâna aceasta, la Buzău, campania umanitară Maratonul Luminii. Proiectul va consta în derularea unor activități de strângere de fonduri pentru Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, în vederea

700 de oameni nevoiaşi din capitală vor beneficia ...

Astăzi, de la ora 18:00, în cadrul campaniei „O şansă caldă”, Asociația Șansa Ta va împărţi celor nevoiaşi 700 de pachete cu ajutoare. Cu sprijinul partenerilor săi, Kaufland România, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), MamaPan şi Restaurantul Orhideea Spa, Asociația Șansa Ta va oferi câte o porţie