Decathlon Foundation Day 2017, la Constanta: sport, distractie, cadouri pentru 160 de copii din centre de plasament

08.06.2017 / ONG / Constanta

Parte a unei initiative puse in practica la nivel global, Decathlon Foundation Day reprezinta un eveniment de responsabilitate sociala corporativa desfasurat pe 7 iunie la Constanta, in beneficiul a peste 160 de copii din centre de plasament. Acestia au fost implicati intr-o serie de activitati sportive, programul desfasurandu-se inclusiv cu participarea angajatilor Decathlon, dar ...

Copii, bucurie, plaja, mare, soare si... dans - ...

Pentru al 7-lea an consecutiv, Asociatia United Hands Romania a organizat un eveniment special de Ziua Copilului la Complex Hotelier Dunarea din Eforie Nord, gazda si partener principal, in beneficiul copiilor din centre de plasament din judetul Constanta. Distractia a inceput pe plaja inca de dimineata: peste 100 de copii au

La multi ani, copilarie! Daruri, jocuri, bucurie - ...

Ziua Copilului va fi sarbatorita si in acest an de Asociatia United Hands Romania in cadrul unui eveniment dedicat copiilor din centre de plasament din Constanta, Agigea si Techirghiol. Va fi organizata astfel o zi speciala pentru peste 100 de copii, invitati sa participe la activitatile sportive si de relaxare de

Proiectul ”INTEGRARE+: Servicii și asistență pentru migranți în ...

Fundația World Vision Romania, în calitate de Beneficiar, alături de Asociaţia Novapolis – Centrul de Analize şi Iniţiative pentru Dezvoltare – Partener 1 și Asociația Centrul pentru Resurse Civice Constanța – Partener 2 anunță încheierea proiectului ”INTEGRARE+: Servicii și asistență pentru migranți în Regiunea 2”.

Imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente pentru familii nevoiase ...

Cu sprijinul constantenilor, voluntarii Asociatiei United Hands Romania au realizat la finalul lunii aprilie 2017 o actiune de ajutorare a comunitatii din satul Nazarcea, judetul Constanta. Beneficiari au fost persoane nevoiase, zeci de copii plus parintii si bunicii lor, care au primit imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente.

Conferința ”Sustainability: Shaping The Future of Brands”, locul ...

Idea Events, împreună cu Asociația Together For A Better Tomorrow, organizează cel mai important eveniment al anului, dedicat CSR-ul și sustenabilității - ”Sustainability: Shaping The Future of Brands”. Acesta se va desfășura în data de 20 aprilie 2017, la Hotel Sheraton București, în intervalul orar 9:00-17:00. Evenimentul face parte din seria

Integrarea migranților în Regiunea 2 dezbătută de autorități, ...

Fundația World Vision Romania, în calitate de Beneficiar, alături de Asociaţia Novapolis – Centrul de Analize şi Iniţiative pentru Dezvoltare – Partener 1 și Asociația Centrul pentru Resurse Civice Constanța – Partener 2 au organizat data de 06 aprilie 2017, Conferința regională finală pentru Regiunea 2: județele Constanţa, Tulcea, Brăila,

GlobalCool!: Implicarea activă a tinerilor cu privire ...

Asociația Novapolis – Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare și „AUR”- Asociația Națională a Specialiștilor în Resursele Umane (A.N.S.R.U) au implementat în perioada iunie 2016 – martie 2017 proiectul „GlobalCool! Creșterea gradului de informare și implicare activă în rândul tinerilor, cu privire la problemele de dezvoltare ale lumii actuale”.

Comunicat de presa - Inscrieri voluntari la Curatenia ...

Ca in fiecare an, incepem inscrierile la evenimentul Curatenia de Primavara, pe care il organizam din 2006 alaturi de Gradina Botanica Bucuresti.

Sport, alergare și relaxare pentru pădurile de mâine. ...

Asociația Pădurea Copiilor îi invită pe mici și mari la cel mai mare eveniment sportiv dedicat unei cauze de mediu – Crosul Pădurii Copiilor sprijinit de Kaufland România, pe 3 și 4 iunie 2017.

Maratonu Luminii, un eveniment unic în România, va ...

Centrul European pentru Integrare Socio-Economică, alături de Eclipse Fitness Club, lanțul de magazine Cufărul Verde și Clubul Sportiv XM RAID, au lansat, săptămâna aceasta, la Buzău, campania umanitară Maratonul Luminii. Proiectul va consta în derularea unor activități de strângere de fonduri pentru Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, în vederea

700 de oameni nevoiaşi din capitală vor beneficia ...

Astăzi, de la ora 18:00, în cadrul campaniei „O şansă caldă”, Asociația Șansa Ta va împărţi celor nevoiaşi 700 de pachete cu ajutoare. Cu sprijinul partenerilor săi, Kaufland România, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), MamaPan şi Restaurantul Orhideea Spa, Asociația Șansa Ta va oferi câte o porţie

Pedalam spre fapte bune

În preajma sărbătorilor de iarnă, pe 17 si 18 decembrie, la Sun Plaza, pedalăm pentru a dărui ore de terapie copiilor ce suferă de autism! Pentru susținerea cauzei Asociației Help Autism, vedete, bloggeri, persoane publice vor pedala timp de 30 de minute fiecare, în centrul comercial, pe o bicicletă statică,

Proiectul ”Tinerii de azi, liderii de mâine” – ...

Peste 1000 de elevi și 25 de cadre didactice din 5 licee ieșene au fost implicați în activități de formare și dezvoltare a competențelor profesionale și antreprenoriale, în cadrul proiectului ”Tinerii de azi, liderii de mâine”

Cea de-a doua întâlnire trimestrială de coordonare a ...

Cea de-a doua întâlnire trimestrială de coordonare a institutțiilor publice și actorilor implicați în integrarea migranților din Regiunea 2 a avut loc la Constanța

10 motive pentru care merită să îți achiziționezi ...

Perioada sărbătorilor de iarnă este destul de costisitoare, iar bugetul poate avea de suferit dacă dorințele sunt mai presus de posibilități. Pentru că obiectele vestimentare folosite la ocazii speciale se poartă, de obicei, o singură dată, investițiile mari devin inutile, mai ales atunci când se pot găsi alternative mai convenabile. I

VOTEZ CA SA NU EMIGREZ! O campanie de ...

București, 29 noiembrie 2016 – Asociația Step Ahead lansează Campania socială “De ce să votez? – Votez ca să nu emigrez!”, o inițiativă menită să încurajeze participarea la vot la Alegerile Parlamentare, din data de 11 decembrie.

6.300 de puieti plantati de ViitorPlus prin activitati ...

ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila a reinceput activitatile de impadurire din sudul tarii, cu sprijinul a peste 300 de voluntari din companii si elevi de liceu.

Cadouri de Crăciun în cutii de pantofi pentru ...

Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Romaero şi Kaufland România, alături de 70 de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi Ilfov, organizează campania naţională de Crăciun “Zâmbetul din cutie”. Anul acesta, în cadrul celei de-a V-a ediţii, 8.000 de copii din cele mai sărace 17

Școala de Business pentru elevii de liceu s-a ...

25 de elevi din 5 licee ieșene au participat timp de 6 zile la activități de educație non-formală și ateliere de lucru la care au învățat teoretic și practic cum să dezvolte o afacere

Prezentarea Asociatiilor Studentesti

Studentiada reprezinta cel mai mare festival studentesc organizat de care Uniunea Nationala a Studentilor din Romania. Aflat la a zecea editie, anul acesta, Studentiada este prezenta in weekend-ul 5-6 noiembrie in Piata Universitatii din Bucuresti.