Zevo ro magazinul online de unde puteti sa cumparati genti de dama pentru laptop cu design italian

29 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Zevo este un magazin online, care comercializeaza genti de dama pentru laptop confectionate din piele ecologica. Magazinul Zevo se adreseaza doamnelor care sunt adeptele unui stil elegant, doamnelor care prefera calitatea si simplitatea. Gentile furnizate de acest magazin sunt niste accesorii fine si deopotriva practice si pot fi purtate la tinutele office, business sau casual.

Colectia de genti de dama pentru laptop din catalogul celor de Zevo are preturi competitive, care variaza intre 95 ron si 150 ron. Printre avantajele achizitionarii unei genti de dama pentru laptop din magazinul online se numara:

• Produsele comandate sunt livrate de DPD curier pe tot teritoriul tarii
• Costul livrarii oricarei genti de dama pentru laptop este de doar 14.49 ron
• Pe langa gentile de dama deja existente in depozit, se pot comanda si alte modele sau culori
• Comanda se poate face din confortul caminului si astfel puteti scuti timpul necesar deplasarii la showroom

Descrieri ale gentilor de dama pentru laptop

Cea mai ieftina geanta de dama pentru laptop din colectia prezentata de Zevo asigura protectia laptopului, are curea de umar si buzunare practice. Este confectionata din piele ecologica, deschiderea se face prin intermediul unui fermoar, cureaua de umar se poate ajusta sau detasa. Geanta de dama pentru laptop prezinta un buzunar frontal, care se inchide si se deschide cu doua catarame, iar detaliile sunt din metal de culoare argintie. Are un design modern, care iese in evidenta prin simplitate si bun-gust. De asemenea, poate fi confectionata din piele bej, neagra, crem, bleumarin, rosie, galbena, gri sau verde.

Geanta de piele a carui pret este de 150 ron reprezinta varful de gama. Are forma unei genti de voiaj de dimensiuni mici, este foarte incapatoare, deschiderea se face prin intermediul unui fermoar, are doua manere confectionate din piele, cureaua este detasabila si reglabila, in interior exista mai multe buzunare multifunctionale si este accesorizata cu elemente metalice. Acest model poate fi confectionat din piele neagra, maro sau bleumarin.

Modelul cel mai elegant de geanta de dama pentru laptop este menit sa protejeze laptopul si documentele fiind confectionat dintr-un material foarte rezistent. De asemenea, ofera siguranta dispozitivelor electronice intrucat este prevazuta cu trei buzunare, care se deschid si se inchid cu fermoar, are doua manere, iar cureaua este de asemenea reglabila si detasabila. Buzunarele sunt multifunctionale, accesoriile sunt metalice si vine cu o husa de praf inclusa. Culorile disponibile pentru aceasta geanta de femei pentru laptop sunt crem si bej.

Showroom-ul unde puteti gasi gentile de dama pentru laptop furnizate de Zevo

In cazul in care aveti timp liber sau va doriti sa vedeti in realitate modelele de genti de dama pentru laptop, materialele si culorile din care acestea sunt confectionate, Zevo detine doua showroom-uri in care prezinta produsele. Ambianta magazinelor este stimulativa, gentile de dama pentru laptop sunt randuite astfel incat sa fie bine puse in valoare, locatia este retrasa, iar clientii beneficiaza de consultanta din partea unor angajati profesionisti. Showroom-urile se gasesc la urmatoarele adrese: B-dul Theodor Pallady nr. 51N, sector 3, Bucuresti sau in Drumul Dealul Bisericii, nr. 67-109, sec. 4. Bucuresti, in cadrul complexului comercial Auchan.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram