Vezi noile genti de dama de la Michael Kors din colectia promovata pe Gentuim

27 iulie 2017
Autor:
AUTHORITY

Iubitoarele de fashion stiu sa fie elegante in orice sezon. Chiar si atunci cand te pregatesti pentru vacanta, vei lua cu tine posete incapatoare, haine cu croiala lejera si o multime de accesorii trendy. Daca iti plac gentile sofisticate de dama si vrei sa-ti cumperi un model nou pentru acest sezon, este momentul sa vizitezi colectia Michael Kors de la Gentuim. Acesta este site-ul care iti aduce zeci de mii de produse atractive si, inainte de toate, este mereu la curent cu cele mai recente tendinte. Alegand aceasta platforma, vei reusi cu siguranta sa fii la moda fara a investi sume exagerate in piesele din garderoba ta. Stim ca vara e o permanenta sursa de inspiratie pentru tine, asa ca iti vei putea folosi imaginatia pentru a obtine combinatii pur si simplu surprinzatoare! In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva modele interesante din gama promovata online.

 

Descopera-ti stilul cu Gentuim: admira colectia gentilor de dama Michael Kors

 

Fiecare dintre noi are o culoare preferata, care "apare" mult mai des in garderoba sub forma unei genti stilate, a unui compleu elegant sau a unei rochite vaporoase de vara. In 2017, tendintele cromatice se indreapta catre verdele tropical, galbenul intens sau nuantele vii de fuchsia. Ca alternativa, poti opta pentru rafinamentul tonurilor delicate de roz, mereu in trenduri:

Modelul de mai sus este disponibil pe site la o suma ce depaseste 1500 lei, avand un discount de 51%. Daca te intereseaza reducerile, vei descoperi peste 200 de creatii semnate M Kors in cadrul acestei sectiuni a platformei virtuale. Pentru aceeasi nuanta  sau culoare, aici gasesti o multitudine de variante si tipuri de design:

 

Din punct de vedere stilistic, accesoriile M Kors prezentate pe site se vor potrivi extraordinar de bine la orice tinuta casual cu tenta eleganta. Mai mult decat atat, in cadrul acestei bogate colectii te asteapta o multime de variante cu design rafinat, ideale pentru un outfit de seara. Pentru a ramane in zona culorilor pastelate, iti propunem un plic discret intr-o nuanta delicata de bleu, al carui pret trece putin de 600 lei:

Ca si articolele de imbracaminte, accesoriile pe care le purtam sunt o veritabila oglinda a personalitatii noastre si, asa cum era de asteptat, spun foarte multe despre noi. Tocmai de aceea, va trebui sa descoperi modelul de poseta Kors care te reprezinta! Pentru ca nuantele de fuchsia sunt "vedetele" acestui sezon, varianta de mai jos este alegerea perfecta pentru un look feminin si stilat:

 

Indiferent de stilul pe care-l preferi, nuantele de negru vor ramane in continuare un reper al elegantei absolute. Iata de ce ne dorim sa-ti propunem aceasta geanta chic cu linii clasice, care surprinde prin designul inspirat si rafinamentul caracteristic brandului:

Acum, ca ai aflat cateva informatii practice si interesante despre oferta Gentuim, nu ezita sa vizualizezi si celelalte articole disponibile in cadrul colectiei semnate Michael Kors. Lasa-te cucerita de stilul gentilor de dama promovate online la aceasta sectiune si, pe baza unor filtre avansate de pret sau culoare, afla care este modelul care te reprezinta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram