Vestele barbatesti in culori deschise pot fi purtate cu usurinta la un costum elegant

Bucuresti, 13.07.2017

Vestele barbatesti in culori deschise trebuie sa isi faca loc in garderoba ta in sezonul cald. Fiind confectionate din materiale naturale, bumbac si in, te vei simti foarte bine in ele si in mod sigur vei reusi sa le asortezi in foarte multe tinute.

De exemplu, vestele barbatesti in culori deschise pot fi purtate cu usurinta la un costum elegant sau la o tinuta de zi, in functie de stilul pe care il ai.

O combinatie foarte buna este cea alcatuita din www.don-men.com/vesta-roz-don-tropical.html">vesta de culoare roz pal si costum albastru sau vesta de culoare mov si costum bleumarin. Desigur, poti sa optezi pentru orice culoare iti place si poti sa faci foarte multe combinatii vestimentare.

Nu trebuie sa tii cont de textura costumului, pentru ca acesta nu trebuie sa aiba acelasi material ca vesta. Din contra, daca nu vrei sa creezi acel aspect de uniforma, este bine ca acesta sa fie dintr-un material diferit fata de cel din care e realizat vesta.

Vestele barbatesti in culori deschise au prins popularitate in ultimii ani si in mod sigur sunt o piesa vestimentara preferata tot mai mult de barbatii care au un stil de viata activ, dar in acelasi timp tin cont de imaginea pe care o afiseaza in societate.

Completeaza-ti garderoba cu cateva veste barbatesti in culori deschise si in mod sigur nu vei regreta. In plus, ai la dispozitie foarte multe culori si modele, asa ca in mod sigur poti imbina mai multe stiluri si poti crea diferite tinute, de zi sau de seara, casual, smart casual sau elegante.

SHOWROOM DON-MEN Strada Washington nr. 15, Bucuresti Telefon: 0725 775 402 | 0760 588 594
www.don-men.com
Cuvinte cheie: veste barbatesti  vesta roz  vesta mov  veste roz  veste mov  veste barbati mov  veste barbati roz  

Adira Labels SRL

Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 62, bl. K5, ap. 43
0314207081
https://www.don-men.com

Companie inscrisa in LIVE PR in 09.06.2017.

Vezi toate comunicatele companiei Adira Labels SRL