VENERA ARAPU TOAMNĂ IARNĂ 2015 2016

1 septembrie 2015

Colecția de toamnă/ iarnă aduce o abordare nouă a trendurior din anii ‘60. Fustele mini cu jachete asortate, fustele creion purtate cu delicate bluze tricotate cu mânecă scurtă și rochiile drepte, cu guler înalt, pășesc în noul sezon. Și nu oricum, ci cu foarte mult umor. Statement-ul designer-ului? „If the music is too loud, you’re too old”.

Colecția de outerwear conturează doua tipuri de siluete: una casual, cu jachete bomber cu mâneci de blană, și una mai rafinată, pictată în negru, cu umeri structurali. O altă propunere puternică este rochia tuxedo neagră, cu decolteu în V, care redefinește conceptul de eleganță, furând lumina reflectoarelor.

Bineînțeles, piesele emblematice Venera Arapu se regăsesc în printuri spectaculaose. Rochia-jachetă din satin, cu fermoar și rochiile cu spate transparent sunt esențiale pentru o garderobă cameleonică. Mixurile de texturi se regăsesc și în colecția de toamnă/ iarnă: jerseul, pielea și bumbacul peliculizat se îmbină în piese moderne.

Pentru toamnă, rochia-cămașă cu mâneci și guler contrastante este un adevărat hit, fiind cea mai feminină piesă din colecție. Pe de altă parte, pantalonii conici cu buzunare mari sunt un item esențial, perfect de combinat cu rochii sau topuri printate trompe l’oeil.

Colecția Venera Arapu Toamnă/ Iarnă 2015/ 2016 va fi disponibilă în întreaga lume, în magazine precum Le Bon Marche, Barney’s sau Hervey Nichols și online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram