Un gust de neuitat o salata cu alune cum n ai mai mancat

17 august 2017

Astazi vei afla povestea de dragoste dintre alunele prajite si sarate si cuburile cremoase de avocado. De fapt, astazi vei invata sa faci o salata noua, una pe cat de speciala, pe atat de savuroasa.

Salata cu alune si inca un ingredient secret.
Tine-te bine. Ingredientele de care ai nevoie nu sunt dintre cele mai obisnuite. Insa sunt cele mai gustoase! Iar daca respecti intocmai reteta, vei cadea prada gustului delicios.

Ai nevoie de: 200 g mozzarella, 1 lingura de Vegeta, 50 ml ulei de masline, 100 g fasole alba, 100 g porumb dulce, 120 g avocado taiat cubulete, 50 g afine uscate, 100 g alune prajite si sarate, 2-3 linguri de otet balsamic.

Cu ingredientele de mai sus, salata e suficienta pentru patru persoane. Daca vrei o salata mai mare, nu trebuie decat sa cresti cantitatile mai sus mentionate.

Sa dezlantuim aromele

Mai intai taie branza mozzarella cuburi, presara jumatate de lingura de Vegeta peste si inca doua linguri de ulei de masline si lasa-le la macerat aproximativ 10 minute.

Cat timp gustul ingredientelor atent alese din Vegeta patrunde cuburile proaspete de mozzarella, pregateste celelalte ingrediente. Vei adauga pe rand, fasolea alba, porumbul dulce, fructul de avocado taiat cuburi, afinele uscate si alunele maruntite.

Dupa ce ai amestecat toate aceste ingrediente, adauga putin otet balsamic si inca o lingura de ulei de masline. Aromele puternice ale fiecarui ingredient in parte se potrivesc de minune.

Gustul acrisor al afinelor uscate completeaza savoarea consistenta a fructului de avocado. Iar mozzarella marinata cu Vegeta face din aceasta salata un fel de mancare care poate sa-ti delecteze orice moment al zilei, de la mic dejun la cina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram