Totul despre arta cofetariei

16 iunie 2017
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Ati patit vreodata sa intrati intr-o cofetarie si pur si simplu sa nu mai doriti sa plecati? Ei bine, atunci acea locatie este intr-adevar o cofetarie de succes. Dar cum anume se poate defini succesul pentru o astfel de afacere? Fiecare client apreciaza intr-o maniera subiectiva deserturile care i se ofera, parerile sale fiind diferite de ale celorlalte persoane.

Pentru a raspunde cu adevarat la aceasta intrebare, maestrii cofetari ai Cofetariei cofetictac.ro vin cu povestea lor ca exemplu de business de familie ce s-a transformat intr-o afacere de succes in timp. Asadar, in cele ce urmeaza va vom prezenta cativa dintre factorii care au stat la baza progresului cunoscut de cofetictac.ro. Dar haideti sa vedem despre ce e vorba.

Ce inseamna, de fapt, cofetictac.ro?

Incepand in 1998 sub forma unei mici afaceri de familie, Cofetaria TicTac s-a dezvoltat armonios pana in prezent datorita faptului ca a reusit sa isi incante absolut fiecare persoana care i-a trecut pragul cu deserturile deosebite pe care le ofera.

Incepand de la produse specifice de cofetarie, candy-bar-uri spectaculoase ca design si compozitie, pana la cupcakes, cofetictac.ro este un ansamblu de deserturi realizate din pasiune pentru aceasta arta a dulciurilor.

Cat de importante sunt prajiturile in viata clientilor?

Fiecare dintre noi a trecut la un anumit moment din viata prin aspecte mai putin favorabile. Si ce ar putea sa iti inveseleasca ziua si sa ti-o faca cu mult mai buna decat un desert care intruneste un ansamblu de arome inovative? Ei bine, prajiturile sunt alaturi de persoane in zilele cele mai importante din viata lor: aniversarea zilei de nastere a parintilor, petrecerile organizate cu atentie la detalii, ziua nuntii si multe astfel de ocazii speciale.

Spre exemplu, in ultimii ani o aparitie spectaculoasa in ceea ce tine de petrecerile elegante, precum sunt cele cu ocazia nuntii sau a botezului copiilor este candy bar-ul. O multitudine de prajituri savuroase, combinate intr-un design ce nu poate fi trecut cu vederea si care indulceste fiecare persoana ce le este alaturi organizatorilor.

Cum se defineste un cofetar maiestruos?

In primul rand, o persoana care lucreaza in acest domeniu trebuie sa fie pasionata. Cofetaria nu inseamna doar sa creezi prajituri, ci sa te joci cu arta vizualului, prin design-uri ireprosabile, pe care sa o combini cu arome savuroase, ce depasesc asteptarile clientilor.

A face o prajitura inseamna sa iti doresti sa surprinzi papilele gustative ale persoanelor care o gusta. Spre exemplu, la cofetictac.ro intrunim calitatea in proportie de 98% conform cerintelor clientilor care au trecut pragul si au incercat toate deserturile noastre.

Un alt aspect important este experienta persoanei din spatele unei prajituri gustoase. Cu cat trece timpul, cu atat deserturile unei cofetarii se apropie mai mult de perfectiune si de aromele exact cautate de fiecare client in parte.

Pe cofetictac.ro fiecare persoana care doreste sa interactioneze cu universul deserturilor are posibilitatea nu doar de a descoperi produsele ce poarta amprenta cofetarilor sai, ci si de a invata mai multe despre acest domeniu. Site-ul de prezentare al cofetariei include si un blog dedicat tuturor celor pasionati de dulciuri, care fie vor sa afle mai multe despre cum a fost conceputa o anumita prajitura, fie vor sa afle ce retete le pot pune in practica acasa.

La Cofetaria TicTac este vorba despre amintiri, despre retetele bunicii, care crea prajiturile copilariei noastre, despre indulcirea fiecarei zile in parte si, de asemenea, despre noile momente care urmeaza a fi traite cu un plus de gust si de savoare.

Cofe TicTac dispune de un laborator propriu, in care personalul calificat ce dispune de o experienta de peste 15 in acest domeniu pune bazele celor mai cautate modele de prajituri, cupcakes sau alte deserturi. De asemenea, o gama diversificata de astfel de dulciuri le sunt puse la dispozitia clientilor in fiecare zi, astfel incat si gusturile cele mai pretentioase sa fie satisfacute la maximum.

Candy bar-urile ce poarta amprenta cofetictac.ro (dupa cum se poate observa si din portofoliul cofetariei prezent pe site) au fost vedetele celor mai importante evenimente si petreceri din viata clientilor.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei cofetarii de succes, care sa va incante papilele gustative, cofetictac.ro este locul potrivit pentru orice iubitor de deserturi. Daca veti accesa site-ul mentionat, veti putea sa va alegeti prajitura dorita, pe care sa o savurati atunci cand mergeti la aceasta cofetarie.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram