Top parfumuri barbatesti arome care vor dainui pentru totodeauna

20 ianuarie 2017
Autor:
WEBDESK

Piata internationala a parfumurilor este un destul de aglomerata, una in care pretul si calitatea merg mana in mana. Pentru a te salva de multitudinea de arome pe care le ai la dispozitie, ti-am pregatit un top cu cele mai bune parfumuri barbatesti.

Daca nu stii ce anume iti doresti de la o asemenea creatie, vei sfarsi prin a face alegeri gresite, de fiecare data cand achizitionezi un produs. De aceea, este bine sa stabilesti cateva criterii in functie de care sa faci o achizitie. In felul acesta, te vei asigura de faptul ca ai exact ceea ce iti doresti. Acestea sunt 7 dintre cele mai bune parfumuri barbatesti din toate timpurile, care au avut un succes rasunator in randul publicului. In acest top pot fi incluse multe alte mirosuri populare, care au fost si sunt promovate la nivel international.

Aqua di Gio – produsul iconic al generatiei, lansat de brandul Giorgio Armani in anul 1996. Exemplarul combina note de top de mandarine, portocale si iasomie, realizand un amestec dulce si foarte proaspat, indeajuns incat sa impresioneze orice femeie. Creatia reuseste sa pastreze un echilibru al aromelor, combinand elemente lemnoase, ce inspira un miros foarte familiar.

Kiehl's Musk – un miros proaspat la debut, ce se dezvaluie intr-o maniera florala, prin buchetul impresionant de trandafiri si crini. Finalul este construit din elemente lemnoase, intre care se remarca puterea moscului, ce creeaza o versiune orientala a masculinitatii. Este asociat cu ideea promovata de brandul Marlboro si este destinat barbatilor care stiu ce vor si care isi ating toate obiectivele stabilite.

Terre d'Hermes – contureaza o atmosfera minerala, lemnoasa, atinsa de note distincte, atent alese. Poate fi atribuit cu usurinta drept un parfum barbatesc semnatura. Se compora foarte bine pe piele si adauga un plus de prospetime si savoare oricarui purtator.

Aqua di Parma Colonia – se pozitioneaza drept o mostenire substantiala, ce rupe toate barierele mirosurilor elegante. Creioneaza imaginea unui iubitor de traditie, care se lasa invaluit de note dominante de citrice, lavanda si o baza realizata din lemn de santal. Fiecare picatura este atent analizata de specialistii ai caror unic scop este acela de a contura o imagine perfecta a barbatului.

Le Labo Vetiver 46 – este o sursa excelenta de note de lamaie, piper si lemn de cedru. Este un concept ce reuseste sa se remarce prin originalitate si putere. Induce ideea puterii de atractie, mai ales atunci cand vine vorba de ingredientele utilizate.

Dior Homme Bois D'Argent – se incadreaza in categoria mirosurilor de lux, pentru care casa Dior a investit sume considerabile de bani. Se potriveste unui stil elegant, unui barbat caruia ii place sa abordeze tinute clasice si sa se faca remarcat in multime.

Creed Millesime Imperial – un exemplar de baza al casei, o creatie unisex realizata special pentru un rege. Este preferat de vedetele de la Hollywood si descrie imaginea unui CEO, care pune foarte mult accent pe felul in care se prezinta in fata celorlalti. Este alcatuit din note de citrice, bergamota, crin si este stabilizat pe o baza marina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram