Tocanița de ciuperci a la Chef Liviu Balint

23 iunie 2017

Gustul surprinzător de bun și de aromat pe care Vegeta Clasic îl conferă mâncărurilor tradiționale este de neuitat și foarte ușor de recunoscut. Astfel că pentru o masă delicioasă și gustoasă pe timpul verii, Chef Liviu Balint ne propune o nouă rețetă - tocăniță de ciuperci. Este foarte ușor și rapid de preparat, iar ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele: 5 ciuperci, 1 ardei gras, cimbru, 3 roșii, pătrunjel, rozmarin, o ceapă, usturoi și piper, 1 lingură de bulion și una de unt, 1 lingură de Vegeta Clasic, 1 cană de supă de pui și o lingură de paste de tomate.
Se taie mărunt ciupercile, ardeiul gras, roșiile, ceapa și rozmarinul, după care se pune la călit usturoiul și piperul, se amestecă bine și se adaugă ciupercile, o lingură de unt și una de bulion, ardeiul gras, se presară o lingură de Vegeta Clasic, roșiile, o cană de supă de pui, o linguriță de pastă de tomate, pătrunjelul și rozmarinul. Toate acestea se amestecă bine iar rezultatul va fi unul savuros!

Indiferent cum alegi sa prepari tocănița de ciuperci, gustul mâncarii e mai bun atunci când adaugi în ea puțină iubire!

https://www.facebook[.]com/MoreThanPub/videos/10154478754960795/

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram