Sideful la Accent Bijuterii quot;mother of pearl quot;

24 iulie 2014

Sideful se mai numeste si “mother of pearl” pentru ca intre cele doua jumatati de scoica de culoare alba, iridiscenta se naste perla, aceasta gema organica a perfectiunii.

Sideful mother of pearl starneste si trezeste memoria primordiala a originii noastre in oceanul infinit al iubirii divine. Rascoleste si agita gandurile, sentimentele noastre, in fiecare celula a corpului, iar pe masura ce ne recapatam aceasta memorie vom fi cuprinsi de iubire divina ce duce la repararea ranilor adanci create de nevoile neimplinite. Energia scoicii canta dragostea materna si ofera sentimentul de a fi leganat in bratele iubitoare ale mamei.

Datorita proprietatilor sale, sideful este gema organica semipretioasa ideala pentru copiii mici. Sufletul unui copil este delicat si pretios, acesta fiind temelia pe care se va construi restul vietii sale de adult. In afara nevoii de protectie fizica si sufletul copiilor trebuie protejat si ecranat de energiile negative, astfel incat sa i se permita sa creasca nevatamat.

Sideful alb semnifica credinta, caritate si nevinovatie, imbunatateste integritatea personala si ajuta la concentrarea atentiei celorlalti asupra ta. Este cunoscut ca o "gema a sinceritatii", aducand adevarul in diverse situatii si loialitatea fata de o cauza, fiind folosit si pentru a inhiba comportamentele zgomotoase si pentru a oferi o reflectie de sine, astfel incat sa se poata observa modul in care aparem altora.

Vindecarea prin cristale si folclorul spun ca sideful este util pentru reglarea hipertensiunii arteriale si ameliorarea ametelilor, imbunatatirea vederii, a cataractei si vindecarea ranilor. Culoarea alba absoarbe toate razele si are, prin urmare, un efect odihnitor si de racire.

Purtati bijuterii cu scoica sidefie alba daca sunteti in situatia de a experimenta un sentiment de abandon, daca aveti nevoi emotionale sau fizice neimplinite din perioada copilariei, daca aveti dificultati in exprimarea sentimentelor de dragoste si emotii dezechilibrate. Purtati bijuterii din argint, cercei sau pandantive cu sidef alb atunci cand va doriti sa va simtiti calmi si alintati de dragostea mamei, cand va doriti sa simtiti dragostea divina in toate lucrurile ce va inconjoara sau spre a va proteja de energiile negative din jurul dumneavoastra.

Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorita experientei de peste 22 de ani in domeniu, modelele „Accent Bijuterii” exceleaza nu doar prin design-ul deosebit ci si in privinta materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regasesc si in magazinul de la Piata Romana, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucuresti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii. De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent va ofera posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor sau propriilor angajati, cu oferte speciale in functie de comanda Dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram