Schimbi pardoseala sau schimbi soluția de curațare? Tu ştii cât ai în portofel

4 august 2017

Pardoseală îngălbenită și aspră? Care este soluția salvatoare?

Internetul e o sursă nesfârșită de soluții și idei, care mai de care mai creative, propune de la leacuri făcute în casă la soluții de renovat o dată la doi-trei ani. Iar dacă e să crezi în reclamele acelea unde toată murdăria dispare ca prin minune, atunci ai să crezi și că Cenușăreasa chiar purta conduri de cristal și călătorea într-un dovleac preschimbat în caleașcă.

Lăsând scepticismul la o parte, specialiștii au făcut de-a lungul timpului o mulțime de teste pe soluțiile de curățare. Mai ales când vorbim despre gresie și derivate sau marmură și granit, pardoseala nu poate fi curățată cu orice fel de soluții. Cele mai multe soluții de curățare sunt abrazive și mai mult dăunează pardoselii.
În cazul pardoselilor cristalizate, ai nevoie de o soluție de curățare care să redea luciul natural al acesteia. Nicidecum nu este indicat să folosești înălbitori sau alte substanțe abrazive, care nu fac decât să distrugă suprafața pe termen lung. Soluția dedicată curățării si luciului pardoselilor Asevi Luciu pardoseli (1.4L) este concepută special pentru a le păstra luciul inițial, fără a le matifia.

Ideal pentru pardoselile de tip gresie-marmură este să le cureți cu soluții care să le împrospăteze delicat culorile fără a le îngălbeni pe termen lung. Soluția Asevi Luciu pardoseli nu doar că protejează culorile și aspectul natural al pardoselilor. dar are și un miros plăcut și proaspăt care persistă timp îndelungat. Iar datorită faptului că este o soluție profesinală, Asevi Luciu pardoseli are calitatea unică de-a împiedica alunecarea și de-a nu lăsa urme după ce este folosită.

Asta înseamnă că nu lustruiești suplimentar pardoseala și că ajungi din prima la reultatul dorit: o pardoseală fină, strălucitoare, cu aspect nou. Trebuie doar să reții că pentru suprafețe deosebite, detergenții obișnuiți și produsele abrazive nu fac casă bună. Folosește întotdeauna produse concepute special, alaturi de game profesionale și nu vei regreta! Nici tu și nici pardoseala ta!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram