Scaun auto de copii colorat si sofisticat numai de la babymall ro

3 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Printre primele accesorii pe care părinții le achiziționează pentru cel mic este scaunul auto de copii, al cărui menire este de a-I asigura bebelușului confortul și siguranța pe parcursul călătoriilor cu mașina. Magazinul online babymall comercializează scaune auto pentru bebeluși de cea mai bună calitate, în designuri diferite și culori diverse, astfel încât să se potrivească tuturor cerințelor familiei.

De ce scaunele de la babymall sunt ideale?

Există câteva cerințe pe care orice scaune auto pentru copii trebuie să le îndeplinească și care sunt prevăzute și în normele de siguranță și confort impuse acestor tipuri de accesorii. Fiindcă, în trafic, au loc din ce în ce mai multe accidente, fie chiar și cele superficiale, copilul este mult mai expus pericolului față de adult. De aceea, un scaun auto de copilași performant trebuie să fie confecționat din materiale bune, precum plasticul tare, care să fie rezistent la impact și presiune. De asemenea, un scaun auto trebuie să corespundă vârstei, greutății copilului, precum și sistemelor de prindere din mașină. Accesoriile care au un sistem ISOFIX sunt cele mai recomandate, fiind o prindere sigură și performantă, în 5 puncte. Scaunele auto pentru bebeluși de la babymall îndeplinesc și cele mai exigente cerințe și răspund tuturor normelor impuse. Indiferent de tipul de scaun, brandul pe care îl alegeți, precum și accesoriile cu care acestea vin la pachet, magazinul online garantează pentru calitatea ireproșabilă a produselor pe care le vinde.

Comenzi online de scaune auto pentru copii

Internetul facilitează cumpărăturile ușoare astfel că, prin câțiva pași, puteți alege scaunul auto preferat. Fie online, fie la numărul de telefon 0730.00.10.10 ori prin formularul de comandă, puteți avea direct acasă scaunul auto ideal pentru cel mic. De asemenea, puteți merge și direct la sediul magazinului, situat pe Str. Jandarmeriei nr. 327, Sector 1, București.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram