S a lansat DD Studio ro ajutorul tau pentru o nunta de vis

2 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

DD Studio

Daca ai nevoie de filmari la evenimente, DD studio este echipa cu cei mai multi profesionisti si care iti sta la dispozitie cu servicii de cea mai buna calitate. Hobby-ul lor s-a transformat intr-o adevarata meserie si pe parcurs a devenit o firma cu servicii remarcabile de foto-video.

DD Studio se ocupa de nunta ta!

Indiferent ca e vorba despre ziua nuntii, crestinarea celui mic si petrecerea de dupa, banchete sau zile de nastere, echipa de filmari la evenimente de la DD Studio e mereu pregatita pentru noi provocari. Cameramanii profesionisti in arta filmarilor si editarii materialelor video, cu o vasta experienta de 10 ani in acest domeniu si nenumarate materiale deja realizate, vor folosi toata pasiunea lor pentru realizarea unei filmari cu adevarat reusite. Ghidându-se dupa motto-ul "Multumirea clientilor nostri este si multumirea noastra!", echipa de filmari la evenimente de la DD Studio este mereu la dispozitia clientilor care isi doresc ca cele mai frumoase momente din viata sa fie imortalizate in cel mai calitativ mod.
Cameramanii DD Studio beneficiaza de cea mai buna aparatura, astfel incât produsul finit sa se ridice la cele mai inalte standarde. Abilitatile de manipulare a camerei sunt alta caracteristica a profesionistilor de la DD Studio, iar buna capacitate de comunicare cu cei din fata camerei vor face ca fiecare moment important din acea zi sa fie surprins.

DD Studio

Tarife la DD Studio

Cameramanii DD Studio ofera serviciile lor de filmari la evenimente indiferent de tipul evenimentului si pot imortaliza cele mai frumoase momente din viata, la preturi mai mult decât avantajoase si direct proportionale cu calitatea muncii lor. Pentru a-i contacta, site-ul www.dd-studio.ro va sta la dispozitie, cu numerele de telefon si adresa de e-mail unde puteti cere oferte de pret si programarea unei intâlniri. DD Studio ofera cele mai bune servicii de fotografie si videografie, atât in Bucuresti, cât si in mare parte din restul tarii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram