Rowenta lanseaza Volum’ 24 Respectissim aparat pentru volum de la radacina pana la varfuri ce dureaza intreaga zi

30 septembrie 2014

Testat si recomandat de specialisti!

Datorita usurintei cu care poate fi manevrat si a rezultatelor obtinute, Volum' 24 Respectissim a castigat rapid increderea unora dintre cei mai buni hairstylisti din Romania.

Bogdan Mirica, hairstylist Londa cu o vasta experienta in domeniu, owner al salonului Londra 17, a testat Volum' 24 Respectissim:

„Am incercat acest produs si se poate obţine volum natural de la radacina, in 5 pasi, intr-un timp relativ scurt. Manevrarea usoara a aparatului pentru volum Rowenta ma face sa recomand acest produs clientelor mele, in special persoanelor care au un par fin, isi doresc volum de la radacina si nu au foarte mult timp la dispozitie.”

Hairstylistul Vali Sava, detinator al salonului Color by Vali si trainer pentru Londa Professional Romania a fost impresionat de rapiditatea cu care noul aparat revolutionar de la Rowenta ofera volum chiar si celui mai pretentios tip de par:

“Un produs minunat, special conceput pentru persoanele cu parul subtire, fara volum la radacina, care chiar da rezultate. Un produs foarte usor de manevrat, ideal pentru coafat acasa, intr-un timp scurt. Cu siguranta, reprezinta o opţiune demna de luat in seama si pentru calatorii si vacante.”
Indiferent ca esti acasa, la birou sau in vacanta, aparatul unic de stilizat Volum'24 Respectissim de la Rowenta te ajuta sa obtii orice coafura doresti, in doar cateva minute.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram