Rochia de seara articolul vestimentar ideal pentru a arata superb intr o seara deosebita

3 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Forma corpului tau te ajuta cel mai mult sa iti alegi cea mai potrivita rochie de seara. Daca ai forma corpului „para”, atunci poti opta pentru o rochita care sa acopere soldurile si sa descopere umerii, pentru a armoniza intreaga alura. Daca ai corpul in forma de clepsidra, esti o norocoasa, caci tie iti vine bine aproape orice. Majoritatea hainelor facute in zilele noastre sunt gandite pentru acest ideal, chiar daca studiile sociologice arata ca foarte putine femei au aceasta forma de corp – 8%.

Daca ai un bust de invidiat si soldurile mai micute, atunci esti un "triunghi inversat". Poti sa iti subliniezi avantajul unor sani superbi, purtand o rochie de seara care sa te dezgoleasca mai mult in partea superioara a trupului, in zona umerilor si a bustului, acoperind in acelasi timp zona soldurilor si a coapselor sau poti opta pentru ceva care sa acopere mai mult, dar care in acelasi timp sa scoata in evidenta un trup frumos.
Tineti cont de tipul de eveniment si ocazie
Acestea sunt doua aspecte extrem de importante pentru alegerea tinutei de seara. Multe evenimente festive fac apel la tinute nu foarte elegante. Little black dress si rochita pentru cocktail sunt mereu o alegere extraordinara pentru astfel de ocazii. Petrecerea de revelion poate fi una dintre acestea. Alegeti aceste rochite si in functie de locatia aleasa pentru acel eveniment.
Daca localul este foarte elegant, fiti la fel de elegante. Adaugati accente pretioase cum sunt culorile metalizate sau blanita (ecologica), bijuteriile din pietre pretioase sau perle. Daca localul este mai degraba formal si petrecerea este o intalnire intre prieteni, permiteti-va sa fiti indraznete. Rochita aleasa poate fi purtata cu ciorapei in culori deosbite sau opatati pentru alte accente de culoare. Nota tinutei de seara poate fi subliniata tot prin intermediul unor elemente care dau pretiozitate: paiete, franjuri, bijuterii deosebite.

Pentru evenimentele de gala, transpuneti ideea de noblete in contemporaneitate. Pentru astfel de evenimente, rochia lunga este mereu o buna alegere.
Anotimpul este si el important in alegerea rochiei de sear
Nu e nimic mai nepotrivit decat sa apari la un eveniment festiv imbracata in neconcordanta cu anotimpul. Iarna in anumite locatii, de exemplu, nu prea sunt potrivite sandalele. Daca vreti totusi sa le purtati, designerii au rezolvat aceasta problema pentru noi, creind sandale cu blanita, care sunt la mare cautare in acest sezon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram