Retete culinare italiene exceptionale intr o atmosfera familiala la restaurant Mezzaluna

10 februarie 2017
Autor:
Fortin

Retete culinare italiene pregatite de bucatari exceptionali va asteapta sa le incercati

Imbinarea bucatariei traditionale cu cea moderna nu este ceva nou in bucataria italiana, dar nu se uita nici de tehnicile si secretele care au consacrat aceasta bucatarie drept una deosebit de importanta pentru istoria culinara. Ingredientele proaspete, pasiunea pentru a crea retete culinare italiene exceptionale dar si dedicarea pentru fiecare tip de preparat in parte, fac din restaurantul Mezzaluna un loc deosebit pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni.

Daca sunteti in cautarea unui restaurant care sa va rasfete cu cele mai bune preparate din arta culinara italiana, nu uitati sa treceti pe strada Dorobantilor din Bucuresti unde veti gasi restaurantul Mezzaluna, un local recunoscut pentru atmosfera calda si prietenoasa dar si preparatele culinare deosebite.
Bucatarii Mezzaluna nu se sfiesc sa incerce mereu ceva nou, tocmai de aceea meniul este inlocuit frecvent de seri tematice in care pe baza unui simplu ingredient se realizeaza retete culinare italiene noi care reusesc sa ramana in amintirea celor care le incearca.

Deviza restaurantului este aceea ca pentru fiecare preparat se utilizeaza ingrediente proaspete pentru a putea obtine acel gust autentic italian. Rigurozitatea si perfectiunea sunt doua dintre elementele esentiale ale retelor create exceptional dar nu se uita nici de creativitate intrucat este foarte importanta pentru a obtine preparate autentice.
Bucataria italiana nu se rezuma numai la pizza si paste desi aceste doua preparate sunt cele care sunt printre cele traditionale si sunt marca oricarui restaurant cu specific italienesc.

Dar, aici la restaurant Mezzaluna bucatarii nostri nu se dau in laturi de la a experimenta noi retete culinare italiene. Va invitam cu mare drag la serile tematice unde vedetele sunt legumele proaspete, condimentele caracteristice acestei bucatarii amestecate cu pasiunea bucatarilor pentru a gati. Restaurantul pune un accent deosebit pe servirea impecabila a clientilor, tocmai de aceea intotdeauna veti gasi promptitudine si amabilitate in momentul in care doriti sa luati masa la noi.

Restaurantul Mezzaluna va asteapta intr-o atmosfera relaxanta cu iz italian

In momentul in care vorbim despre retete culinare italiene putem vorbi despre o indelungata traditie care a cucerit lumea si astazi este cunoscuta a fi una dintre bucatariile cele mai consacrate. De-a lungul timpului, bucatarii nostri au reusit sa adune o colectie de retete deosebite care va vor cuceri inca din momentul in care le veti incerca iar atmosfera primitoare creata de spatiul cochet va fi exact ceea ce aveti nevoie dupa o zi lunga.
Totusi pentru a va asigura ca aveti un loc asigurat pe seara dorita trebuie sa ne contactati pentru a face o rezervare. Este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul nostru www.mezzaluna.restaurant.ro si acolo veti putea gasi toate informatiile necesare. Sau ne puteti suna direct la numarul de telefon 0729 591 469.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram