PURE DIAMONDS: O seara pretioasa marca Teilor

6 octombrie 2015

Joi, 30 septembrie, Bijuteria Teilor a organizat un dineu presarat cu diamante, intr-o locatie pretioasa din Bucuresti, restaurantul Joseph, by Joseph Hadad. Intr-un cadru exclusivist, vedetele au fost invitate sa descopere fatetele celor mai frumoase pietre pretioase din lume.
Teilor si-a introdus invitatii in lumea bijuteriilor de poveste, prelucrate in capitala belgiana a diamantelor, Antwerp. Printre diamante, flori, delicatese si cristale de sampanie, a fost prezentata in premiera noua campanie Teilor 2015-2016, care o are drept muza pe Catrinel Menghia.
Invitatul special Teilor, Linda Vanderschueren, reprezentant al prestigiosului brand de bijuterii Antonellis, a expus traditiile si maiestri bijutierilor din Antwerp, alaturi de cea mai recenta colectie de bijuterii. Colectiile Antonellis sunt disponibile in Romania exclusiv in locatiile Teilor.
Laura Cosoi, Maurice Munteanu, Ana Morodan, Amalia Enache, Iulia Vantur, Maria Marinescu, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Diana Enciu si Alina Tanasa, Monica Tand, Diana Colcer, Andrei Iovu, Lil Bulgac, Mirela Bucovicean si Dana Sota sunt doar cateva dintre vedetele care s-au putut bucura de frumusetea diamantelor.

Esenta brandului si a bijuteriilor sale poate fi descrisa ca “pur si simplu perfecta, perfect de simplu”. Toate bijuteriile au un design simplu, dar elegant si sunt infrumusetate cu unele dintre cele mai stralucitoare si alese cu grija diamante ale Antwerp. Designul minimalist ofera rolul principal diamantelor. Toate aceste bijuterii create in mod belgian vin cu un certificat HDR care confirma autenticitatea diamantelor, fiind eliberat de Diamond Lab din cadrul Diamond High Council.

Timp de secole, Antwerp a fost centrul mondial al comertului cu diamante. Intreaga valoare a lumii comertului cu diamante este de peste 30 miliarde de EURO, iar 85% dintre afaceri au loc in Antwerp. Pentru a transforma un diamant neslefuit intr-o piatra demna sa infrumuseteze o bijuterie fina, maestrii din Antwerp trebuie sa se foloseasca de abilitatile lor pentru a slefui diamantul, astfel incat va fi taiat perfect si va deveni cea mai stralucitorare varianta a sa. Dupa aceea, diamantele trebuie sortate cu atentie, in functie de gradatiile de culoare (in cazul diamantelor albe ne referim la cat de lipsite de culoare sunt) si de claritate (masura in care diamantele sunt perfecte, nu au nicio incluziune in structura lor). La final, caratele sunt masurate pentru a determina valoarea finala.
Cunoasterea si intelegerea acestor pietre pretioase este o trasatura necesara oricarui designer de bijuterii cu diamante. Povestea brandului Antonellis reflecta in cel mai bun mod lumea unica a Antwerp-ului. Compania a fost creata de designerul de bijuterii Anton Schellekens, cunoscut drept master setter al diamantelor, dar cunoscut si pentru arta si acuratetea sa, si Linda Vanderschueren, care are doua decenii de experienta in vanzarea bijuteriilor luxuriante italiene. Saltul lui Anton de la un master setter la designer de bijuterii a fost unul gradual: la inceput a creat bijuterii la cererea altor bijutieri pana cand a lansat prima colectie Antonellis in 2007.

Despre Teilor
Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate in aur si pietre pretioase.
De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii, inele de logodna, o gama variata de verighete, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente in vitrinele Teilor se numara si Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento in Romania.
Reteaua de magazine Teilor este compusa din 10 locatii, aflate in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu si Targoviste. Reteaua Teilor se afla intr-o continua expansiune, in 2015 urmand sa inauguram mai multe locatii in Bucuresti, Brasov si Iasi.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul conceptului de inovatie. Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram