Prinde reducerile la cizme de toamna din piele pe Walkin incaltaminte ro

1 octombrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Probabil ca nimic nu arata mai multa eleganta in sezonul rece decat o pereche de cizme de toamna din piele in culorile toamnei. Iar in acest sezon, botinele sunt foarte populare printre alegerile celor mai multe femei, indiferent de varsta.

In 2014 se poarta din ce in ce mai mult cizme de toamna din piele

Daca acum cativa ani incaltamintea cu varf ascutit era foarte la moda, urmand apoi sa iasa din tendinte destul de repede, se pare ca acum moda se repeta. Astfel, cei mai mari designeri ai lumii propun pentru sezonul rece din anul 2014 modele foarte interesante de cizme de toamna din piele pe care le puteti gasi in magazinul online WalkIn cu varf ascutit si cu toc inalt. Iar variatiile sunt multiple, asa ca alege culorile si texturile preferate, caci toate sunt foarte la moda! Opteaza pentru decupaje indraznete, pentru imprimeuri tip animal print si pentru culori de toamna. In plus, fie ca vei alege cizme de toamna din piele intoarsa sau din piele ecologica mata, cu siguranta vei fi la moda.

Indrazneste sa iesi din anonimat si poarta cizme de toamna din piele impermeabile

Ce-ai zice de o pereche de cizme de toamna din piele de un rosu pasional? Aceste cizme de toamna din piele rosie, Mona de la WalkIn sunt exact ce-ti trebuie pentru a fi la moda toamna aceasta. Cu ele poti crea tinute deosebite, cu care sa fii la moda in acest sezon. Le poti purta la o tinuta office, cu un costum de dama negru, clasic, compus dintr-o fusta conica si sacou sau chiar cu pantalon. Iar vestea buna este ca aceste cizme nu numai ca pot fi purtate si cu fusta si cu pantaloni, dar se potrivesc de minune cu orice model de pantaloni, fie evazati, fie pana. Si, in plus, sunt perfecte pentru tinutele office pe care le porti in fiecare zi la birou pentru ca sunt extrem de comode, datorita calapodului creat dupa forma piciorului si datorita tocului mic, de 4 cm, care este suficient de inalt pentru a oferi un aer elegant dar practic, in acelasi timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram