Piese unicat in exclusivitate la Teilor

17 decembrie 2015

Colectia de bijuterii Teilor Pure Diamonds este alcatuita din piese incrustate exclusiv cu diamante. Diamantul pur, translucid, cu o taietura perfecta reprezinta cel mai bine imaginea unei femei sofisticate, senzuale si puternice. Descopera o colectie de bijuterii autentice, realizate prin procedee minutioase din aur si pietre pretioase, pentru totdeauna.

Despre Teilor
Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat in 1999, dorind sa ofere pasiune, inovatie si eleganta - exceptional reprezentate  in aur si pietre pretioase.  
De peste 10 ani incercam sa satisfacem dorintele unei clientele exigente prin colectii speciale de bijuterii, inele de logodna, o gama variata de verighete, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Printre brandurile de bijuterii prezente in vitrinele Teilor se numara si Pesavento, Teilor fiind retailer exclusiv Pesavento in Romania.
Reteaua de magazine Teilor este compusa din locatii aflate in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City Bucuresti, Mega Mall si Promenada, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu, Targoviste, Brasov si Iasi.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul conceptului de inovatie. Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creata pentru a corespunde in detalii minutiose preferintelor si personalitatii clientilor nostri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram