Ondulator ro catalogul online cu cele mai noi ondulatoare pentru par

24 martie 2017
Autor:
WEBDESK

Ondulatorul este un dispozitiv care nu lipseste din garderoba niciunei femei pentru ca este foarte practic, foarte versatil si este ideal in mai multe tipuri de activitati si contexte la care purtatoarea buclelor urmeaza sa participe. Este deja cunoscut faptul ca cele care au parul drept isi doresc bucle, astfel ca producatorii au venit in intampinarea dorintelor lor cu o serie de dispozitive performante, care sa le ajute sa isi indeplineasca visul.

Treptat au aparut foarte multe modele de ondulator de par, astfel ca au fost identificate si o serie de criterii de selectie a celui mai bun dispozitiv.

Criterii de selectie

Reglarea temperaturii – unul dintre cei mai importanti factori de selectie a celui mai bun ondulator pentru par. Dat fiind faptul ca nu toate doamnele si domnisoarele poseda aceeasi structura a firului de par, este nevoie de un anumit procent de caldura pentru fiecare. De aceea, este ideal ca dispozitivul sa fie conceput in trepte de caldura, pe care utilizatoarea sa le seteze in functie de necesitati si preferinte. Daca se confrunta cu un par deteriorat, cel mai bine este sa utilizeze un volum mic de caldura.

Design – ideal este ca acesta sa fie ergonomic, astfel incat sa nu influenteze buna functionare a procesului final. Acesta influenteaza, de cele mai multe ori si tipul de coafura pentru care opteaza fiecare purtatoare, pentru ca aspectul buclelor va fi influentat si de design-ul atent gandit al acestui tip de dispozitiv performant.

Accesorii – sunt foarte importante pentru ca largesc sfera de actiune pe care purtatoarea poate sa o intreprinda cu ajutorul acestui dispozitiv performant. Astfel, pentru onduleuri mari, se vor folosi anumite accesorii, pentru onduleuri mici, alte accesorii samd. De asemenea, exista mai multe tipuri de bucle, ce pot fi obtinute cu ajutorul mai multor accesorii. De aceea, utilizatoarele opteaza, de cele mai multe ori pentru accesorii care sa le ofere posibilitatea sa isi realizeze coafurile pe care le doresc.

Siguranta – este un alt aspect foarte important pentru ca un ondulator de par poate atinge o caldura foarte mare si este destul de periculos. Daca in cazul placii de par, aceasta este izolata pe toate partile, iar riscul este mai mic, in cazul ondulatoarelor, sansele de arsura sunt mult mai mari, astfel ca este bine ca utilizatoarele sa opteze pentru dispozitive izolate in varf, astfel incat sa fie si usor si sigur.

De asemenea, aceste dispozitive trebuie sa fie realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu invelis rezistent. Cele mai recomandate sunt cele din turmalina, care profita la maxim de beneficiile modelelor din ceramica. Printre accesoriile amintite anterior se numara si cel pentru ondulat, pentru indreptat sau creponat, accesoriul spiralat sau cel pentru periat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram