Olivia Palermo şi Johannes Huebl poarta TOMMY HILFIGER în New York City

17 aprilie 2015

Olivia Palermo şi Johannes Huebl - cuplul din New York ce stabileşte tendinţele - au fost văzuţi purtând Tommy Hilfiger în New York City Meatpacking District. Tinerii proaspăt căsătoriţi sunt renumiţi în toată lumea pentru garderoba remarcabilă şi pentru iconicul lor street-style.

Palermo si-a câştigat recunoaşterea internaţională ca unul dintre insiderii majori de modă prin munca ei ca actriţă, model, lider de opinie, dar şi ca editor executiv și director de creaţie la OliviaPalermo, propriul site. Originar din Germania, Huebl are succes internaţional ca model, care, atunci când nu este în faţa aparatului de fotografiat, este el însuşi fotograf şi filantrop.

Palermo a purtat o rochie burgundy din şifon cu stele imprimate, cu un cardigan din mohair, în dungi, şi sandale cu toc în dungi metalice multicolore, toate Spring 2015 Hilfiger Collection. Huebl a purtat un costum bleumarin, o cămașă albă, o cravată din mătase midnight blue și pantofi negri, colecţia Spring 2015 Tommy Hilfiger Tailored.

Atât colecţia Hilfiger, cât şi Tommy Hilfiger Tailored sunt disponibile în magazinele selectate Tommy Hilfiger din toată lumea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram