Ofera buchete cu ler de Craciun de la Floria

16 decembrie 2014

Sarbatoreste cel mai frumos moment al anului daruind flori de iarna de la Floria, care iti aduc natura in casa si sentimentul de generozitate si apreciere. Craciunul este prilejul ideal pentru a darui, un moment in care apreciezi cadourile primite si in care esti alaturi de cele mai importante persoane din viata ta. Atunci cand esti alaturi de cei dragi la masa de Craciun, un aranjament floral in centrul mesei completeaza perfect atmosfera.

Bradul de Craciun este una dintre cele mai frumoase traditii. Il impodobim cu luminite pentru a aduce un pic de stralucire naturii in zilele scurte si intunecate de iarna. In timp ce incercam sa ne conectam cu natura si sa ne bucuram de timpul petrecut alaturi de cei dragi, florile de Craciun proaspete care iti aduc din parfumul sarbatorilor de iarna, pot adauga un strop de culoare atmosferei de basm pe care doresti sa o creezi in interiorul casei tale.

Rosu stralucitor, galben de poveste, crengute de brad verzi proaspete si un pic de auriu, colectia de flori de la Floria este o placere pe care nu te mai saturi sa o privesti!

Bucura pe cineva drag de Craciun trimitandu-i flori direct la usa casei. Este un gest minunat si vei primi, cu siguranta, cele mai calde aprecieri!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram