Noua colectie de pantofi de barbati de la Bigotti ro imbina rafinamentul cu eleganta

20 aprilie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Noile colectii ale brandurilor sunt lansate in sezonul de primavara-vara si sezonul toamna-iarna. Dupa aceste doua coordonate se ghideaza si magazinul Bigotti, iar sezonul acesta de primavara-vara lanseaza o noua colectie de pantofi barbatesti in tendinta cu noile trenduri.

Noua colectie merge pe o paleta de culori ceva mai sobre precum negru, maro, albastru inchis si derivatele acestora, ceea ce inseamna ca in acest nou sezon se va purta seriozitatea si eleganta. Insa pe partea de materiale Bigotti a ales sa ofere clientilor si viitorilor clienti doar piele naturala, datorita avantajelor pe care aceasta le ofera.

La Bigotti calitatea pantofilor barbatesti este pusa pe primul loc

Pantofii de barbati din noua colectie lansata de Bigotti sunt special creati pentru cei care inteleg cat de importantanta este calitatea produselor pe care le achizitioneaza. Materialul folosit in toata gama de pantofi pentru barbati este pielea naturala, cea care se mentine in timp, nu se crapa si se repara mult mai usor decat oricare alt material.

Incaltamintea pentru barbati din noua colectie Bigotti este disponibila in variante clasice, precum patofii oxford, cat si in variante casual, precum sneakersi sau mocasini, acestea sunt impartite in trei categorii: casual, ceremonie si bussines. Bigotti este magazinul care, inca din 2000, multumeste mii de clienti prin profesionalismul cu care lucreaza, prin conceptul stilului italian pe care il adopta si prin inovatia vestimentara asupra modei masculine.

Noua colectie uimitoare de pantofi pentu barbati este rezultatul manierei creative in care Bigotti lucreaza

Bigotti reuseste de fiecare data sa surprinda prin detalii, iar noua colectie de pantofi barbatesti este definita tocmai prin atentia deosebita oferita fiecarui detaliu in parte. Aceasta noua colectie de pantofi pentru barbati este creata atat pentru generatiile mai tinere cat si pentru domnii maturi ai societatii, reusind astfel sa multumeasca gusturile tuturor. Bigotti.ro este un brand foarte cunoscut in lumea modei barbatesti, iar domnii care stiu unde sa caute gasesc de fiecare data calitate, eleganta si stil.

Bigotti alege sa ofere in aceasta colectie de pantofi barbatesti:

· Calitate ireprosabila. Materialul folosit in noua colectie de incaltaminte barbateasca este pielea naturala care se curata foarte usor

· Design in tendite. Detaliile care definesc pantofii din aceasta noua coletie pe care Bigotti a realizat-o sunt cele care fac diferenta intre trendurile schimbatoare

· Modele variate. Colectia de pantofi se bazeaza pe trei directii: casual, ceremonie si bussines, iar in fiecare dintre acestea se regasesc variate modele pentru toate varstele

Confortabili si lejeri pantofi din piele naturala vor fi mereu pe podiumurile modei, asa ca informati-va despre cum puteti mentine mai mult timp perechea de incaltaminte pe care o veti cumpara de la Bigotti. Moda masculina capata sens datorita conceptelor creative pe care unele brandruri, precum este si Bigotti, le folosesc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram