Modele extensibile in oferta de fotolii living a DecoStores

9 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Modelele extensibile existente in oferta de fotolii pentru living a platformei de decoratiuni DecoStores demonstreaza o imaginatie deosebita din partea designerilor de mobilier. Ce motive avem pentru a opta pentru aceste articole practice si totodata elegante? Daca, de exemplu, nu avem la dispozitie foarte mult spatiu, un astfel de model poate fi o alegere deosebit de inspirata.

Cand vei accesa sectiunea site-ului dedicata acesctor ingenioase piese de mobilier, vei descoperi un univers plin de culoare si rafinament. O varianta extensibila de culoare galbena va arata extraordinar de bine chiar si intr-o sufragerie mai putin incapatoare, iar modelele de tip "Buckle up" sunt ideale pentru un decor minimalist.  Peste 20 de modele de fotolii extensibile pentru living asteapta sa fie explorate in cadrul site-ului DecoStores, la preturi cat se poate de rezonabile. Diversitatea modelelor promovate online este pur si simplu surprinzatoare, iar vizitatorii platformei de mobila vor gasi, cu siguranta, un articol potrivit cu decorul locuintei lor.

Pentru a demonstra utilitatea modelelor de acest gen, este indeajuns sa fie luat in considerare modelul Nido, realizat din bumbac, poliester cu umplutura de bumbac si spuma. Dispunand de un sistem ingenios de prindere cu arici, acest fotoliu se poate transforma imediat intr-o saltea confortabila fara nici un efort. Acesta nu depaseste pretul de 800 de lei.

Fotolii extensibile precum cel descris mai sus pot reprezenta pe langa solutii ingenioase de folosire a spatiului si maniere potrivite de stimulare a imaginatiei copiilor, astfel ca singurul aspect dezamagitor este numarul redus al acestor modele.

Vezi gama fotoliilor pentru living a platformei DecoStores

Doresti sa-ti redecorezi sufrageria? Totul va fi extrem de simplu alaturi de aceasta platforma bogata, care a selectat din ofertele site-urilor de profil modele stilate, cu un aer "fresh". Numeroase alte tipuri din gama fotoliilor pentru living a platformei DecoStores se afla in extinsa categorie de pe site-ul de mobila, toate varietatile mentionate beneficiind de numeroase modele. Iata, de pilda, o idee interesanta: poti comanda online un fotoliu vintage, care va oferi locuintei tale o nota aparte de personalitate.

Astfel, exista fotoliile fixe, al caror numar se situeaza in prezent la peste 350 de produse, categoria fotoliilor clasice care numara aproape 500 de asemenea produse, precum si categoria fotoliilor puf cu peste 100 de varietati.

Este important de remarcat ca popularitatea taburetilor de puf este in continua crestere in ultima vreme, fiind un tip de mobilier pentru living ce reflecta imaginatia designerilor in aceeasi masura ca modelele extensibile destinate camerei de zi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram