Mirela Bucovicean dezvaluie cum puteti scapa de aspectul obosit din zona ochilor

28 iulie 2014

"Am citit undeva mai demult ca nu se poate face performanta fara multa munca. Asa ca, muncesc. Muncesc mult si-mi place ceea ce fac. Din pacate programul prelungit in fata laptopului aduce dupa sine si cateva inconevniente, unul dintre ele fiind un aspect obosit al ochilor. Se zice ca "ochii sunt fereastra sufletului" si cum ma stiu cu sufletul impacat si fericit, n-as lasa niste cearcane nedorie sa-si faca simtita prezenta pe termen lung. Am descoperit la Clinica Fazzada "Redensity II", un tratament pentru zona ochilor care aduce stralucirea si prospetimea dinaintea orelor prelungite de munca. Norocul meu e ca am biroul aproape de clinica. Intre doua intalniri, dau o fuga pentru o vizita scurta si eficienta la Dr. Andreea Iftimie”, a declarat Mirela Bucovicean.
Dupa noua ani de cercetari, laboratoarele Teoxanne din Geneva au dezvoltat acidul hialuronic Redensity 2, un gel unic special creat pentru tratarea zonei ochilor. Redensity 2 este injectat printr-o tehnica aparte, care nu afecteaza tesutul ocular, iar continutul sau bogat in aminoaicizi si antioxidanti ajuta la refacerea pielii si redarea stralucirii. Pacientii se pot bucura de efectele miraculoare ale tratamentului Redensity 2 pana la un an de zile.
,,Formula speciala si patentata are la baza concentratia ideala (15mg/g) de acid hialuroni, care rehidrateaza şi redensifica dermul. Mai mult decat atat, Redensity 2 detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanti, 2 minerale si vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietatile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic si eficienta cu care se combina pentru restructurarea globala a dermului. Sa nu uitam si de lidocaina, care ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic si manager medical Fazzada.
In doar cateva minute, pacientii isi vor redobandi aspectul odihnit din zona ochilor, efectele sunt vizibile imediat si pot dura pana la un an, mult mai mult decat alte tratamente anticearcan. Peste 70% dintre pacienti nu au avut nevoie de o noua aplicare dupa cea initiala. Pielea este mai luminoasa, iar umbrele de pe pleoapa inferioara sunt estompate. Nu este de mirare ca vedetele din Romania s-au indragostit de acest tratament!
Despre Clinica Fazzada
Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram