Marsali Wax Expertul tau in epilare

28 aprilie 2017
Autor:
Silkweb

Epilarea este unul din cele mai vechi ritualuri de infrumusetare la care apelau femeile inca din cele mai vehi timpuri. Daca la inceput se foloseau o multime de tehnici si solutii interesante, dar si periculoase, acum, femeia moderna are la indemana solutii eficiente si sigure din care sa aleaga. Azi, una din cele mai apreciate si eficiente tehnici de epilare consta in epilarea cu ceara, iar Marsali Wax este unul din conceptele care ofera servicii si produse premium pentru segmentul de epilare. Dedicati exclusiv segmentului de epilare si orientati in mod special catre saloanele de infrumusetare, produsele pe care acestia le comercializeaza sunt profesionale, de calitate superioara, adaptate celor mai exigente cerinte.

Specialistii folosesc produsele puse la dispozitie de Marsali Wax pentru a obtine cele mai bune rezultate, favorizand mult mai putin dezvoltarea parului pe sub piele. Puteti opta fie pentru ceara traditionala calda, fie pentru cea de unica folosinta, dar si pentru accesorii care sa simplifice procesul de infrumusetare.

Epilarea cu ceara este una dintre cele mai vechi si mai folosite modalitati prin care parul nedorit de pe corp se indeparteaza. Femeile o prefera pentru ca lasa pielea fina, iar efectul este indelungat. Marsali iti pune la dispozitie formule unice, folosind cele mai naturale si rafinate ingrediente, alaturi de cele mai noi tehnologii in domeniu, o gama variata de produse incepand de la produse la un pret excelent, pana la formule PREMIUM, menite sa satisfaca cele mai mari pretentii.
Conceptul de epilare a inceput sa fie utilizat din vechi timpuri in scopul eliminarii excesului de par de pe corp, pentru a conferi o imagine de finete si rafinament, folosindu-se ceara de unica folosinta sau traditionala. Epilarea cu ceara de unica folosinta este o metoda de epilare nu atat de veche ca si cea cu ceara traditionala, dar care se bucura de un succes din ce in ce mai mare in randul celor aflati in lupta cu parul inestetic de pe corp.

Ceara de unica folosinta este un concept mai nou decat cel al epilarii cu ceara traditionala, insa se bucura de un mare succes. Kiturile de epilat pe care Marsali Wax ti le pune la dispozitie sunt necesarul de care ai nevoie pentru a beneficia de o epilare perfecta atat la salon, cat si acasa. Este o modalitate eficienta deoarece garanteaza finetea pielii pentru o perioada de minim 2-3 saptamani.

Un alt avantaj la acest tip de ceara este diversitatea sortimentelor disponibile pe piata si adaptarea acestora la diferite tipologii de piele. Astfel, la Marsali Wax se pot gasi, urmatoarele tipuri de ceara de unica folosinta: cu dioxid de titan, cu clorofila, miere, cu oxid de zinc, cu ulei esential de tea tree, dar si cu lavanda. Indiferent de sortimentul de ceara de unica ales, veti avea parte de rezultate durabile si de igiena maxima, datorita faptului ca acest tip de ceara atinge doar o singura data pielea unei persoane.

Profesionalismul si calitatea produselor lor ii caracterizeaza, iar atunci cand spui Marsali si colaborezi cu ei ii vei asocia cu 4 lucruri: calitate, profesionalism, valoare si onestitate.

Site-ul marsaliwax.ro iti pune la dispozitie o gama diversa de produse pentru epilat: ceara traditionala pentru epilat, ceara de unica folosinta, dar si accesorii si echipamente pentru epilat, cum sunt incalzitoarele pentru ceara.

Bucura-te de rezultate profesionale si alege produsele care Marsali Wax ti le pune la dispozitie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram