Magazin de cafea un standard de calitate in lumea furnizorilor de cafea

30 iunie 2016
Autor:
Silkweb

In spatele proiectului Magazin de Cafea se afla eforturile, perseverenta si cunostintele temeinice despre cafea - si nu numai - a unei intregi echipe de specialisti. Acestia sunt oameni care au dus la un nou nivel pasiunea pentru cafea, completand-o cu o pregatire solida in profesia de barista, deslusind rand pe rand toate secretele cafelei pentru a putea, la randul lor, sa le impartaseasca si sa le transmita mai departe și altor iubitori de cafea. Cei care locuiesc in Constanta au avut ocazia de a se convinge prin experienta directa de standardul de calitate pe care il ofera specialistii Magazin de Cafea , dar si clientii online au ramas, de fiecare data, cu o impresie la fel de placuta.
Istoria proiectului Magazin de Cafea a inceput in 2009, odata cu demararea primelor eforturi de pregatire in domeniul cafelei si s-a lansat oficial in 2010 prin deschiderea primului magazin fizic sub acoperisul complexului comercial Carrefour. Cei care le-au trecut pragul au fost atat de incantati de calitatea produselor pe care le-au descoperit in oferta lor - si a serviciilor aferente - incat au revenit, in numar tot mai mare, permitand Magazin de Cafea sa se dezvolte si sa se extinda prin deschiderea de noi puncte de lucru.
In prezent Magazin de Cafea inseamna sapte puncte de prezenta fizica in Constanta - printre care si o cafenea si un laborator de cafea - si o prezenta online din ce in ce mai puternica. Ceea ce au in comun atat magazinele fizice cat si cel online este implementarea cu strictete - si consecventa - a unui standard de profesionalism exemplar, de la prima pana la ultima boaba de cafea vanduta, respectiv de la prima pana la ultima frunzulita de ceai din gama oferita de acest magazin. Gama care, de altfel, este organizata astfel incat toti vizitatorii magazinului de cafea online sa gaseasca usor si rapid produsul pe care il cauta.
Chiar si pentru cei care inca nu stiu exact ce anume isi doresc, vizitarea magazinului de cafea nu poate fi decat o experienta placuta. Pasionatii licorii cafenii care invioreaza dimineti, insenineaza dupa-amiezi mohorate si energizeaza in momentele de oboseala vor putea alege sortimente de cafea in functie de provenienta geografica a acestora. De pe miniaturalul continent al Americii Centrale vor putea alege intre Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Costa Rica, El Salvador. Coborand in America de Sud, vor putea selecta varietati de cafea din Columbia sau Brazilia. De unde ar putea apoi sa zboare spre exotica insula Sumatra, sa exploreze continentul negru degustand cafea din Ethiopia sau Kenya, sau chiar sa se aventureze pe indepartatul continent australian, tocmai pe tarmurile insulei Papua Noua Guinee.
Daca in materie de cafea oferta este ametitor de bogata, in ceea ce priveste ceaiurile aceasta este mai restransa, dar satisfacatoare, venind ca o completare la cafea. Ea cuprinde doua sortimente, racoritorul ceai rooibos, despre ale carui beneficii pentru sanatate se vorbeste in lumea intreaga, si ceaiul Blue Sensation de afine care, dincolo de gustul deosebit, furnizeaza organismului o doza considerabila de vitamina C.
Nu in ultimul rand, magazinul de cafea pune la dispozitia celor mai pretentiosi consumatori o gama larga de produse destinate prepararii si servirii ceaiului si cafelei. Si in aceasta categorie, a accesoriilor, nimeni nu este lasat deoparte. Nici persoana care imbina pasiunea pentru cafea cu cea pentru drumetii, si care isi poate achizitiona un set de ibric cu arzator pentru a-si savura cafeaua preferata in creierul muntilor. Nici amfitrionul care tine sa isi serveasca oaspetii in cel mai elegant mod posibil, folosind un set turcesc. Nici iubitorul de frumos care isi doreste sa isi insire pe rafturile din bucatarie cutii decorative pentru pastrarea zaharului sau a cafelei.
Acestea sunt doar cateva dintre minunatiile savuroase si rafinate pe care le puteti gasi pe rafturile virtuale ale magazinului de cafea. Echipa care a pus bazele acestui proiect si care in continuare munceste pentru a-l mentine la standardele de calitate cu care ne-au obisnuit deja va asteapta sa treceti pragul magazinului de cafea online si sa va delectati cu tot ce are acesta de oferit.

Magazin de Cafea
Str. Stefan cel Mare, nr. 31 Constanta, Romania
0799 774 740
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram