Lascarpa ro ce pantofi de dama se poarta anul acesta?

14 iunie 2017
Autor:
Fortin

La Scarpa va propune cele mai noi modele de pantofi de dama, pentru ca dumneavoastra sa fiti in pas cu moda, fara a face o gaura prea mare in buget.

Anul acesta la Scarpa va propune modele de pantofi de dama inspirate de pe podiumurile internationale. Echipa de designeri a colaborat cu marile case de moda din Italia pentru a crea pantofi de dama pe care sa-i purtati cu placere si pentru care sa fiti admirata oriunde i-ati purta.
Daca vorbim de pantofi de dama eleganti in ton cu tendintele anului 2017, La Scarpa va propune modele de pantofi cu toc gros, precum pantofii de dama Zesse de culoare neagra, ce pot fi accesorizati la o rochie lunga, sau pantofii de dama Mira de culoare bej, ideali pentru o tinuta cocktail.

Anul acesta, in materie de pantofi de dama eleganti se poarta atat pantofii cu tocuri groase inalte, cat si pantofii stiletto, important este ca acestia sa aiba varful cat mai ascutit.
Moda pantofilor de dama cu varful ascutit a revenit din plin, iar La Scarpa va propune cele mai frumoase modele de astfel de pantofi in care veti arata senzational. Preturile acestora nu depasesc 400 de lei, astfel ca nu aveti nicio scuza sa nu va reinnoiti garderoba.
Daca vorbim de pantofi de dama casual, in 2017 tendintele sunt spre pantofii in culori electrizante precum auriu sau argintiu, ce pot fi purtati la jeansi sau pantaloni negri.

Pentru tinute de zi mai elegante La Scarpa va propune modelele de pantofi din piele Reka in culori roz pal sau bej, ce sunt ideali pentru a fi purtati in aceasta vara la tinute vaporoase.Sunt extrem de comozi, iar pretul unei astfel de perechi de pantofi de dama este de doar 179,90 lei, unul extreme de rezonabil avand in vedere ca sunt confectionati din piele naturala.
In mare voga anul acesta sunt si pantofii de dama cu barete, fie ca vorbim de pantofi eleganti sau de zi. La Scarpa va propune modele originale cu care veti iesi negresit in evidenta si care pot fi purtate la mai multe tinute, fiind foarte versatile.

De peste 21 de ani La Scarpa este brandul de incaltaminte care ii incalta pe romani cu pantofi de calitate, pentru toate stilurile si gusturile, la preturi pe care si le pot permite.
La Scarpa va ofera incaltaminte pentru femei, copii si barbati, modele diverse de genti, toate la preturi bune si confectionate din materiale de inalta calitate.

Aveti posibilitatea de a cumpara o pereche de pantofi marca La Scarpa intrand pe site-ul lascarpa.ro si vizitand magazinele din tara.
De asemenea, pentru detalii despre comenzi puteti suna la numarul de telefon 0752 722 772 sau trimite un mail la [email protected].
Alegeti o pereche de pantofi La Scarpa si nu veti regreta, raportul pret-calitate este unul excelent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram