Jachetele de dama de la Foggi un articol versatil cu personalitate

22 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Daca rochiile, fustele sau micile accesorii erau pana acum de nelipsit in garderoba bine pusa la punct a unei femei, un loc central incep sa il ocupe jachetele de dama, niste articole usor de combinat in zeci de moduri. Iar pentru ca orice femeie merita sa fie unica, brandul Foggi, cu un magazin online simplu de accesat si un atelier de creatie propriu, le ofera doamnelor si domnisoarelor modele variate de jachete, fiecare avand un design unic. Micile detalii, precum si materialele de cea mai buna calitatefolosite reprezinta cateva dintre elementele prin care jachetele Foggi se remarca de restul produselor de pe piata.

Jachete de dama confectionate din materiale de cea mai buna calitate

Pentru ca, mai intai de toate, calitatea este cuvantul-cheie ce defineste colectia de imbracaminte de la Foggi, si in cazul jachetelor de dama, acestea sunt confectionate din tesaturi testate in atelierele brandului notoriu. Astfel, toate modelele de jachete de la Foggi poarta amprenta calitatii si, astfel, articolele vestimentare ajung sa fie confectionate din:
• Jeans de calitate superioara;
• Combinatie de blug cu material textil, pentru un look casual-sport;
• Piele sintetica, de cea mai buna calitate, atent cusuta in linii fine;
• Jeans cu detalii personalitate, printre care fermoarele numeroase, blanita, nasturi proeminenti sau cordonuri.
Pentru fiecare dintre jachetele de dama trendy, Foggi are grija sa respecte tendintele in materie de moda, astfel incat rezultatul final sa fie niste piese vestimentare cu personalitate, simplu de asortat intr-o diversitate de combinatii. Purtati cu incredere modernele jachete de dama cu rochite vaporoase, pantaloni de trening, pantaloni de stofa sau fuste creion si fiti o aparitie sofisticata, la orice eveniment.

Fiecare sezon aduce noi modele de jachete de dama de la Foggi

Pentru ca fiecare nou inceput este prilej pentru imbogatirea garderobei cu noi modele de articole vestimentare, intampinati primavara cu articolele din noua colectie de jachete pentru femei moderne. Brandul notoriu are grija sa va ofere modele diversificate, astfel incat sa gasiti mereu designul preferat. Ii gasiti pe cei de la Foggi pe pagina web a magazinului, dar si la adresa magazinului fizic din Soseaua Vestului, Complex Comercial Balif, Ploiesti. Echipa magazinului va sta la dispozitie de fiecare data cand aveti nevoie si la numerele de telefon 0753920010/ 0244 558 225.
Fiti o prezenta chic primavara aceasta, cu jachetele feminine de la Foggi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram