Iunie luna reducerilor la articolele de plaja Marina Yachting

27 iunie 2016

Piesele care susțin ținuta navy, vin să completeze stilul și atmosfera anilor ’70 din Riviera franceză sau călătoriile pe mare din Cape Horn, toate urmând stilul marin emblematic al brandului genovez. Dungile, un element esențial pentru brandul Marina Yachting, apar în divese forme și culori. Nu lipsesc din colecție modelele inspirate din nodurile marinărești sau detaliile metalice.
Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la oră actuală și ambasador al brandului, nu își uită niciodată articolele de plajă Marina Yachting atunci când călătorește în turnee.
“Se întâmplă ca în orașele unde merg în turnee să îmi permit să îmi rezerv câteva minute de plajă. De aceea, nu îmi uit niciodată șapca, short-ul sau prosopul Marina Yachting. Piesele îmi asigură confortul de care am nevoie și un aspect modern, iar inspirația navy îmi transmite spiritul de vacanță”, a declarat Horia Tecău.
Pentru ea, costumele de baie întregi sau în două piese se regăsesc în culori clasice, alb și albastru marin, cu imprimeuri marinărești sau cu buline și completează perfect bagajul de vacanță. Inspirația pieselor navy chic din materiale premium vine din eleganța femeilor de pe Riviera franceză, din anii ’70.
Pentru el, bermudele în culori intense (nuanțe putenice de roșu, galben sau albastru ultramarin) sunt perfecte atât pentru călătoriile pe mare, cât și pentru plimbările lungi din serile calde de vară. Inspirația pornește de la destinațiile legendare pentru iubitorii de navigație, precum este cel mai sudic punct al Pămantului, Cape Horn.
Reducerile de 10% la articolele de plajă din colecția primăvară-vară 2016 sunt disponibile în magazinele Marina Yachting din România-magazinul din Mall Promenada din București, cel din hotel Vega din Mamaia și cel din hotel Alpin din Poiana Brașov.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram