Intra in gratiile oricarei femei cu un buchet de flori bine ales

18 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Se spune că florile sunt cel mai simplu drum catre inima unei femei. Un studiu despre preferințele consumatorilor a dezvaluit că afirmatia precedentă este foarte adevarată.

Iata asadar ca nu exista cale mai simpla si mai eficienta de a intra pe sub pielea unei femei decat un buchet sofisticat de flori. Iar de cand magia internetului permite sa plasezi comenzi online de pe aproape orice dispozitiv pe care il ai la indemana, se pare ca n-a fost niciodata mai usor de atat sa-ti arati afectiunea pentru acea femeie speciala din viata ta. Sotiile si/sau iubitele, mamele, colegele si colaboratorii sunt brusc mult mai usor de multumit. Pare un vis prea frumos ca sa fie adevarat? Nu chiar, insa pentru eficienta maxima si costuri optimizate, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

La ce sa fii atent cand comanzi online

Am stabilit deja ca este mult mai simplu, mai comod si mai ieftin sa comanzi online. Insa exista magazine si magazine. Cel mai bine este sa cauti pe google cateva magazine care au recenzii bune iar mai apoi sa compari ofertele lor. Sau, daca ai avut o experienta pozitiva cu un magazine online, sa comanzi de acolo. Din pacate, internetul are si dezavantaje. Multe imagini nu apartin cu adevarat producatorului iar tu trimiti cu totul alt buchet decat cel din imagine. In acest sens este bine sa arunci pe site o privire mai atenta: daca imaginile au watermarkul unui alt site, daca par a fi facute in decoruri mult prea diferite si nu au nimic in comun una cu cealalta, magazinul ar trebui sa-ti dea de banuit. Preturile sunt si ele un bun indicator: in general, ceea ce pare a fi prea bun ca sa fie adevarat, chiar este. Un buchet de doua ori mai ieftin decat media preturilor concurentei ar trebui sa iti ridice mari semen de indoiala. Fiecare magazin online are de acoperit un cost minim pe produs adaugand, evident, si o marja de profit. Daca pretul este prea mic, cel mai probabil ca buchetul real nu va aduce prea mult cu cel din imagine.

Un alt aspect la care trebuie sa fii atent atunci cand comanzi online sunt termenii de livrare. Unele magazine livreaza numai in anumite orase, altele nu livreaza deloc.

Plata online trebuie facuta printr-un sistem securizat. Pentru a verifica daca plata se efectueaza printr-un sistem sigur, fie asigura-te ca se foloseste un tert cunoscut, fie arunca un ochi la url-ul paginii (daca incepe cu “https” e de bine).

Seteaza alerte

Aniversarea casatoriei, relatiei, ziua mamei sunt doar cateva exemple de evenimente pe care ar fi bine (pentru tine) sa ti le amintesti. Altfel, risti sa mananci cina la McDonald’s si sa dormi pe canapeaua amicului burlac.

Majoritatea magazinulor online ofera sectiuni dedicate acestor evenimente si recomandari adecvate. Atunci cand alarma iti da de veste ca ai in fata o zi cu insemnatate, tot ceea ce trebuie sa faci este sa comanzi unul din aranjamentele recomandate in sectiunea corespunzatoare.

Opteaza pentru varianta personalizata

OrasulFlorilor rasplateste creativitatea. Variantele personalizate ale buchetelor au intotdeauna preturi excelente. Tot ce trebuie sa faci este sa ii sunil! Noi iti vom recomanda cel mai potrivit aranjament sau buchet pentru ocazia pe care o sarbatoresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram