Inovatia absoluta in epilarea definitiva – Photoon Diode Laser

23 aprilie 2015

Termosalud, o companie spaniola cu o experienta de peste 35 de ani in estetica profesionala, lanseaza cea mai noua si revolutionara tehnologie din acest domeniu – Photoon Diode Laser – un echipament cu laser ce garanteaza rezultate mai rapide, mai sigure si mai eficiente in epilarea definitiva.
Cum fuctioneaza?
Bazat pe principiul Fototermolizei selective, aparatul Photoon utilizeaza o lumina laser emisa pe frecventa de 808 nm generata de o dioda ce permite trecerea curentului intr-o singura directie, reusind astfel sa distruga complet firele de par, spre deosebire de IPL care doar le subtiaza. O alta calitate este legata de suprafata de lucru mult mai mare, comparativ cu alte echipamente similare. De asemenea, Diode Laser are un mod de lucru continuu, similar unui masaj, asigurand un tratament perfect si o rapiditate crescuta.
Aparatul de epilare definitiva cu laser utilizeaza o lumina unidirectionala si foarte selectiva pe o lungime fixa de unda, garantand o eficienta crescuta fata de IPL care este o lumina dispersata si reusind sa distruga astfel atat firul de par cat si radacina.
Aparatul momentului in epilarea definitiva
Un dezavantaj al epilarii definitive il reprezinta sedintele de tratament care adesea sunt numeroase, dureroase si costisitoare. Cu aparatul Photoon vei avea nevoie de maxim 8 sedinte, nedureroase, iar rezultatele vor fi cu siguranta pe masura asteptarilor. Mai mult decat atat, acesta este ideal pentru toate tonurile de piele si tipurile de par, beneficiind de tehnologia All Types ce permite generarea de energie si controlarea acesteia. Echipamentul dispune si de un sistem de racire cu apa si cu aer care sporeste siguranta pacientului si minimalizeaza durerea.
Photoon Diode Laser are un design modern cu touch screen si foloseste un software foarte intuitiv care te lasa sa selectezi unul din cele doua moduri de functionare pe care le detine: DHR (Dynamic Hair Removal) si FDHR (Fast Dynamic Hair Removal). In cadrul fiecarui mod de functionare se pot regla 3 setari in functie de tipul de piele, tipul de par si densitatea parului, obtinand astfel valori optime pentru fiecare tratament.
Exclusiv prin intermediul Beauty One, echipamentul de epilare definitiva cu laser – Photoon Diode Laser- este disponibil acum si in Romania. Pentru mai multe informatii despre acest aparat, contacteaza site-ul Beauty One.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram