High Speed Blender de la Tefal Pentru o vara cool fun and healthy

14 iunie 2017

Fă-ți o vară cool, fun and healthy! Bucură-te de căldură, de soare și nu renunța la vitaminele din fructe și legume! Blenderul de mare viteză de la Tefal dezlănțuie puterea fructelor și legumelor, transformându-le în sucuri naturale și delicioase!
Ulltrablend+ îți asigură rezultate perfecte de blenduire datorită celor 30.000 de rotații pe minut, fiind de 1,5 ori mai rapid decât un blender obișnuit!
Noul blender de la Tefal are la bază tehnologia Tripl'Ax Pro® cu șase lame rezistente din oțel inoxidabil, care combină trei acțiuni complementare, obţinând astfel amestecuri fine, omogene şi spumoase. În plus, motorul ultra puternic de 1500 W cu o viteză de 30.000 de rotații pe minut asigură o propulsare a muchiei lamei cu peste 460 de kilometri pe oră, pentru preparate perfecte.
Cu Ultrablend+ poţi pregăti o gamă amplă de preparate datorită celor șase programe presetate: smoothie, mărunțire gheață, supă fierbinte, sorbet, mărunțire alune/nuci și funcție de autocurățare.
Datorită programelor speciale și recipientului din tritan cu o capacitate de doi litri, ultra rezistent, ce nu reține mirosuri și nu conține BPA, cu noul blender de la Tefal poți mixa alimente reci sau fierbinți, fără teama că acesta le-ar putea altera calitățile nutritive.
Astfel, vei putea savura shake-uri naturale, smoothie-uri, supe reci sau fierbinți, să mărunţeşti nuci, alune sau orez pentru a obține cu ușurință faină de orez fără gluten, preparată în casă sau chiar cuburi de gheață pentru cocktailuri originale, exact pe gustul tău!
Cu Ultrablend+ de la Tefal obţii smoothie-ul perfect, sorbetul ca în copilărie, milkshake-ul pe care toată lumea îl adoră sau supa-cremă demnă de un masterchef!
Mixează fructele și legumele preferate, combină-le cu migdale, seminţe sau ierburi aromatice și bucură-te de o vară echilibrată!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram