Hanoracele pentru barbati sunt la mare cautare

27 noiembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Amenda pentru cei care poarta hanorace de barbati cu gluga in public. Suna bizar, dar s-ar putea intampla, in curand, in Oklahoma, in cazul in care congresul local adopta un proiect de lege in acest sens.

Iar amenda propusa pentru... "delictul" vestimentar ar fi 500 de dolari. Initiatorul legii spune ca a urmarit doar o cale pentru reducerea infractionalitatii, deoarece majoritatea raufacatorilor isi ascund chipul cu o gluga.

El aminteste ca deja in Oklahoma acoperirea fetei in timpul unei infractiuni este o circumstanta agravanta inca din anii 1920, de pe vremea Ku Klux Klan-ului.

Dar, procurorul general al statului spune ca aceasta interdictie ar constitui o incalcare flagranta a liberatilor individuale.

In alta ordine de idei, in Romania, un profesor din Sibiu a observat că toate modelele de hanorace de barbati de la un mare magazin fizic de la noi din tara costă cu 19 euro (84 de lei) mai mult în România faţă de alte ţări din Europa.

A dezlipit eticheta pe care era afişat preţul şi a văzut că haina pe care o cumpărase cu 350 de lei de la magazinul din Romania costă 60 de euro (265 de lei).

sursa: site B365.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram