Haine online pentru sezonul de primavara

20 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Bucuresti, 20 martie 2013, Haine online pentru sezonul de primavara.

Vara este un anotimp in care te poti debarasa de hainele groase si incomode si poti purta ceea ce iti doresti. Vei spune adio gecilor lungi cu gluga sau ghetelor greoaie, iar in schimb vei lua pe tine doar ceea ce ti se potriveste si ceea ce te face sa te simti bine. Este important sa stii ce sa alegi in aceasta vara pentru a te bucura din plin de sezonul cald si de aceea dorim sa te informam si sa venim cu cateva ponturi utile despre haine online cum si de ce sa te imbraci!

Rochii

Ai facut loc in sertar rochiilor lungi cu imprimeuri florale? Dar celor confectionate din dantela? Reprezinta must-have-uri pe care trebui sa le ai. Cu siguranta a revenit moda rochiilor lungi, iar noi iti recomandam branduri ca Nissa si TinaR pentru a-ti achizitiona un asemenea produs.

Fuste

Nici aici modelele lungi nu sunt ocolite de impatimite pentru ca acestea dau un look elegant, dar intotdeauna tanar. Daca pana acum cativa ani cele scurte faceau furori, ei bine lucrurile s-au mai schimbat si au aparut noi tendinte. Turcoazul, dar si rozul sunt culorile sezonului.

Costume de baie

Orice doamna sau domnisoara care merge in concediu sau in vacanta are nevoie de astfel de piese vestimentare. Noile linii de costume de baie 2012 au intrat deja in magazine si nu putem spune cu exactitate daca cele cu push-up castiga in fata celor cu accesorii stralucitoare. Oricum, esti o norocoasa daca gasesti unul care sa aiba si push-up, dar si accesorii. In acest caz nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa-l cumperi direct daca iti sta bine cu el!

Tricouri

Se poarta buzele sub forma de tricou, adica fara maneci si daca se poate, cu spatele decupat. Este o inventie destul de interesanta a designerilor, care a prins si in Romania. Tricourile albe imprimate sunt o alta tendinta in vara lui 2012.

Pantaloni

Ai nevoie de pantaloni scurti sau de cei trei sferturi. Rupti, simpli sau bufanti, nu ai cum sa-i ocolesti daca tii la confortul tau de zi cu zi. Oricum, ei te ajuta sa iti pui picioarele in evidenta, dar sa te si bronzezi in acelasi timp.

Tu ce haine o sa incluzi in tinuta de vara? Iti lipseste ceva de mai sus?