Haine de blana naturala cu stil

11 aprilie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

O femeie inteligentă, alege să investească în imaginea ei completându-și garderoba cu piese de calitate care ne se demodează în timp. Este și cazul hainelor de blană naturală, care vor fi mereu la modă, indiferent de vârstă.

O haină de blană naturală îți oferă acel ceva: eleganță, rafinament și distincție, punându-ți în evidență frumusețea și bunul gust în alegerile vestimentare pe care le faci.

Haina de blană nu trebuie să fie neapărat plictisitoare, poți alege de exemplu o haină de blană naturală creată de Carolina Design, cu mâneci detașabile: astfel o poți purta în nenumărate ocazii.

Carolina Design, magazin din Timișoara cu experiență și tradiție de peste 30 de ani, vinde acum și online pe http://www.carolinadesign.ro cele mai frumoase haine de blană naturală pentru femei, veste de blană naturală și căciuli de blană naturală de o calitate deosebită și la prețuri imbatabile!

Din vulpe polară, vulpe argintie, chinchilla, nurcă – alege o blană cu adevărat luxoasă pentru a ieși în evidență la petreceri sofisticate, sau pentru a te proteja de frig în fiecare zi.

Vei fi surprinsă de culorile tinerești ale vestelor de blană, cum ar fi galben, verde, somon, albastru electric sau de croiala clasică, impecabila a hainelor de blană. Indiferent de vârsta și stilul vestimentar abordat, aici cu siguranță găsești ceva potrivit gusturilor tale, sau dacă ai alte idei, le poți pune în practică, deoarece atelierul lor crează special pentru tine orice îți dorești.

Iar dacă ai o haină din blană naturală care și-a pierdut strălucirea odată cu trecerea timpului sau îți dorești să o modifici, aici e locul potrivit, deoarece oferă și servicii de curățătorie, recondiționare, modificare. Oferă și servicii de vopsitorie pentru piele cu vopsele de cea mai bună calitate.

Alege să fii mereu elegantă, ieși în evidență cumpărând cu încredere blana naturală mult dorită de la Carolina Design!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram