GIGI HADID SĂRBĂTOREȘTE COLECȚIA PENTRU PRIMĂVARĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN LONDRA

20 februarie 2017

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Londra a lui Gigi Hadid din data de 18 februarie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour pentru a celebra colecția creată în colaborare, numită TommyXGigi, pentru sezonul Primăvară 2017. Urmând itinerariul turneului de la New York la Berlin, până la Dubai, Tokyo și Shanghai din toamna anului 2016, în această primăvară, Gigi va face o vizită fanilor ei din Amsterdam, Londra, Milano, Paris și Mumbai.

Gigi a vizitat flagship store Tommy Hilfiger de pe Brompton Road, unde s-a întâlnit cu 50 dintre fanii și clienții locali, pentru a prezenta ținutele ei favorite din colecția capsulă pentru Primăvară 2017 TommyXGigi. Influencerii Anais Gallagher, Molly Moorish, Maddi și Immy Waterhouse, Cora Corre, Lottie Hayes, Hannah Bronfman, Megan Ellaby, Hannah Crosskey și Em Sheldon, au participat alături de Gigi și au realizat câteva lookuri folosind elemente din colecția Primăvară 2017, TommyXGigi, cu ajutorul viziunii lor ce poartă inspirația londoneză. Invitații s-au fotografiat la cabina de selfie-uri, s-au bucurat de băuturi și gustări, dar și de o prestație live a DJ-ilor Rafferty Law și Josh Ludlow.

Luându-și inspirația din “Summer of Love,” colecția pentru Primăvară 2017, TommyXGigi, imprimă viziunea West Coast asupra tradiționalului brand, specific East Coast. Pentru a veni în întâmpinarea stilului de viață relaxat de la malul mării, colecția aduce un omagiu Californiei, prin inserții de insigne și petice, ce își au inspirația în însoritul stat. Dungile rugby, denimul și croielile relaxate reflectă calmul și relaxarea californiană, iar paleta de culori iconică Tommy Hilfiger, roșu, alb și albastru, apare cu îndrăzneală pe toate elementele. Colecția TommyXGigi prezintă o linie sport de damă, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri și ochelari de soare.

Colecția pentru Primăvară 2017 TommyXGigi s-a lansat global pe 8 februarie în cadrul celui de-al doilea show, față în față cu consumatorul, TOMMYNOW, din Los Angeles. Celebrând fuziunea dintre fashion și muzica și creativitatea californiene, prezentarea de podium a devenit cel mai în vogă festival de modă al Coastei de Vest, incluzând spectacolele câștigătoarei a opt premii Grammy, Fergie, și a duo-ului de soul american, Lion Babe. Evenimentul a fost deschis pentru un număr de peste 3,000 de invitați, printre care media, celebrități și clienți, iar toate ținutele prezentate în timpul showului, inclusiv colecția TommyXGigi, au fost disponibile spre cumpărare imediată, prin canalele de vânzare din peste 70 de țări. TOMMYNOW continuă să deschidă o nouă era în mișcarea de democratizare a modei, forțând granițele conceptului “See Now, Buy Now” prin rezultate instant și recompensarea imediată a consumatorului de oriunde din lume.

Colecția TommyXGigi este disponibilă la magazinele selecționate Tommy Hilfiger din jurul lumii, și pe site-ul oficial al brandului. Prietenii și fanii brandului sunt invitați să participe la discuțiile din mediul online, folosind #TommyXGigi și #TogetherTour.

CINE: Supermodelul Gigi Hadid, Anais Gallagher, Molly Moorish, Maddi și Immy Waterhouse, Cora Corre, Rafferty Law, Josh Ludlow, Lottie Hayes, Hannah Bronfman, Megan Ellaby, Hannah Crosskey și Em Sheldon.

Gigi a purtat câteva piese din Colecția Tommy Hilfiger, Pre-Toamnă.

Rafferty Law a purtat o jachetă Sherpa Tommy Jeans, Hilfiger Denim și un pulover alb cu decolteu în v, Tommy Hilfiger.

Josh Ludlow a purtat un pulover alb Tommy Jeans.

Anais Gallagher a purtat o rochie imprimată din mătase și șifon, TommyXGigi Spring ’17, și o jachetă bomber din mătase, Hilfiger Collection Spring ’17.

Molly Moorish a purtat un hanorac gri, TommyxGigi Spring ’17.

Immy Waterhouse a purtat puloverul cu Cactus din Hilfiger Collection Spring ’17 și o pereche de pantaloni albaștri, Tommy Hilfiger.

Maddi Waterhouse a purtat un top cu imprimeu floral și o pereche de blugi cu aplicații, din Hilfiger Collection.

Lotti Hayes a purtat o cămașă supradimensionată cu aplicații, din TommyxGigi Spring ’17.

Hannah Bronfman a purtat un cardigan din colecția TommyXGigi Spring ’17.

Cora Corre a purtat o jachetă verde bomber, din linia Hilfiger Resort.

Megan Ellaby a purtat un hanorac gri TommyXGigi Spring ’17.

Hannah Crosskey a purtat o jachetă bomber TommyXGigi Spring ’17.

Em Sheldon a purtat o rochie maxi din mătase TommyXGigi Spring ’17.

CÂND: Sâmbătă, 18 februarie 2017

UNDE: Tommy Hilfiger
63-65 Brompton Road
Knightsbridge
Londra

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram