Floria a lansat colectia de buchete si aranjamente florale de Sfantul Andrei

29 noiembrie 2016

Floria, una dintre florariile de top din Romania care functioneaza atat online, cat si in format fizic, si-a lansat colectia de flori de Sfantul Andrei. Buchete colorate si aromate isi asteapta cumparatorii in pragul sarbatorii care ii celebreaza pe cei care poarta numele de Andrei, Andreea si derivate ale acestora.

Aproximativ 720.000 de romani isi serbeaza ziua onomastica miercuri, 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, asteptand cadouri din partea apropiatilor. In intampinarea acestora din urma, care isi doresc sa aduca un zambet pe chipul sarbatoritilor, vine Floria, unul dintre cele mai apreciate lanturi de florarii din Romania.

Floria ofera, asadar, buchete speciale si cosuri cu flori proaspete realizate de designeri florali profesionisti, la preturi avantajoase, perfecte pentru aceasta ocazie speciala.

Nascuta din dragostea pentru flori si pasiunea pentru frumos, pe 18 iulie 2010, Floria a inregistrat o evolutie foarte buna pe piata, oferind clientilor sau aranjamente florale create dupa cele mai recente tendinte internationale, adaptate cererii din Romania. Drept confirmare a pozitiei pe care o ocupa, Floria a fost desemnata "Floraria Online a Anului" in 2010, 2013, 2014, 2015 si 2016 in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, primind anul acesta si premiul "Best Experienced". O alta reusita inscrisa in portofoliul Floria este recunoasterea sa ca "Furnizor al Casei Regale a Romaniei", astfel ca, pana in 2018, toate buchetele si aranjamentele florale folosite in cadrul evenimentelor organizate, precum si a altor ocazii importante pentru Casa Regala, vor fi "culese din gradina" Floria.

Floria functioneaza atat fizic, cat si online, clientii avand posibilitatea de a comanda buchete si aranjamente florale accesand site-ul oficial al florariei, cu garantia ca vor primi poze reale cu buchetul ce le va fi livrat.

Alte beneficii oferite de Floria includ florile proaspete, provenite de la producatori recunoscuti, transport gratuit prin curieri proprii in Bucuresti si cu ajutorul unei retele de curieri afiliati in toata tara la maximum doua ore de la realizarea comenzii, felicitari cadou pentru fiecare buchet, cu mesaj personalizat, recomandarile si experienta unui designer floral profesionist, suport tehnic pentru fiecare comanda, precum si carduri de fidelitate si conturi de reducere pentru clientii fideli.

Mai multe informatii despre serviciile Floria si despre oferta de Sfantul Andrei a florariei aflati accesand magazinul online oficial.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram