Fii mereu in miscare

19 mai 2017

Astazi, putina lume mai cunoaste semnificatiile acestor obiceiuri vechi, dar cu totii admiram persoanele cu maini si picioare ingrijite atent. Societatea in care traim este una mereu in miscare si are nevoie de solutii prin care sa tina pasul si chiar sa creasca ritmul. Iar cel mai simplu mod ca tu sa pastrezi ritmul cu ce se intampla in jurul tau este sa folosesti produsele marcaTitania Cosmetics.
Totul a inceput de la o piatra ponce in urma cu 65 de ani. Si, de mai bine de jumatate de secol, inovatia germana cucereste zambete si transforma picioarele si mainile obosite in picioare si maini ingrijite si delicate. Titania are o gama completa cu peste 1300 articole cosmetice pentru ingrijire si intretinere, dedicate manichiurii si pedichiurii. Datorita succesului inregistrat in randul clientilor din peste 118 tari, specialistii de la Titania Cosmetics au continuat sa inoveze si si-au imbogatit portofoliul cu produse profesioniste de beauty - cosmetice pentru ingrijirea parului si a corpului.
Specialistii in frumusete de la Titania Cosmetics au inteles rapid ca produsele dedicate ingrijirii si infrumusetarii sunt parte din viata noastra de zi cu zi si ar fi ideal sa ne completeze ritualul de frumusete. Asa ca, pe langa laboratorul propriu in care sunt testate zilnic sute de formule pentru produsele cosmetice, acestia continua sa livreze inclusiv produsele care i-au ajutat sa isi consacre renumele de-a lungul timpului. Chiar si astazi, produsul lor numarul 1 in vanzari – celebra piatra ponce – este preferata la nivel international pentru ca este produsa cu acelasi devotament de la inceputuri si are aceeasi calitate cu care clientii s-au obisnuit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram