Este luna reducerilor si la magazinul online leatherbrandsnow ro la ghetele din piele pentru barbati

22 decembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Ofera confort termic si sunt perfecte pentru sezonul rece. Ghetele din piele pentru barbati sunt la mare cautare, iar magazinul online leatherbrandsnow pune la dispozitia clientilor sai o colectie largita de produse din care isi pot alege. Pentru domnii care sunt in cautarea unor modele clasice, dar si in tendinte in acelasi timp, leatherbrandsnow este magazinul ideal. Totodata, pentru cei care doresc sa faca un cadou de neuitat unui domn modern, ghetele din piele pentru barbati marca Rieker sunt perfecte.

Ghetele din piele pentru barbati de la leatherbrandsnow sunt ideale pentru domnii moderni, care pun accent pe tinuta lor de zi cu zi

In timpul sezonului rece, barbatii isi doresc, pe langa comoditate, sa aiba un outfit reusit. Tocmai din acest considerent, magazinul online leatherbrandsnow si-a ajustat colectia de ghete pentru barbati din piele. Leatherbrandsnow este un magazin online dedicat tuturor tipurilor de incaltaminte pentru barbati, indiferent de stilul lor vestimentar.

Ghetele confectionate din piele pentru barbati sunt ideale pentru a oferi confortul termic de care orice barbat are nevoie in sezonul rece. Totusi, pe langa aceasta caracteristica, ghetele de barbati din piele de la leatherbrandsnow ofera si un plus oricarui outfit si reusesc sa scoata din anonimat orice tinuta, aparent banala. Ghetele din piele pentru barbati de la leatherbrandsnow se diferentiaza prin design si prin culoare, dupa cum urmeaza:

• Ghete de barbati din piele, negre, cu siret. Acestea ofera un outfit pe cat de elegant, pe atat de casual si de iesit din comun si pun in evidenta orice stil masculine
• Ghete pentru barbati din piele, de culoare maro, captusite cu blana naturala, talpa usoara si antiderapanta si sistem de inchidere dublu, atat cu siret cat si cu fermoar
• Ghete din piele pentru barbati, maro sau din piele intoarsa. Acestea sunt ideale pentru o tinuta casual-smart
Indiferent de culoarea aleasa, ghetele sunt confectionate din piele de cea mai buna calitate, astfel incat confortul barbatului sa fie asigurat. Aceste ghete fac parte din brandul renumit Rieker, care pune pret pe calitatea fiecarui produs in parte si pe cusaturile fine.

Ghetele din piele pentru barbati, un cadou ideal pentru orice reprezentant al sexului tare

In ceea ce priveste cadourile perfecte pentru domni, incaltamintea ocupa un loc fruntas, mai ales in cazul in care este vorba despre piele. Leatherbrandsnow ocupa un loc fruntas in topul preferintelor celor mai multi clienti, datorita calitatii produselor, dar si a preturilor imbatabile pe care le au.

Leatherbrandsnow este un magazin online cu branduri de incaltaminte renumite datorita confortului si a calitatii, precum Rieker, Alpina sau Caprice. Ei se adreseaza in special oamenilor moderni, care sunt pasionati de clasic si de confort si ofera incaltaminte gandita special pentru a satisface gusturile chiar si a celor mai pretentiosi dintre clienti. Livrarea fiecarui produs se face prin intermediul firmelor de curierat rapid, in cel mai scurt timp posibil de la primirea comenzii. In plus, pentru comenzile care depasesc 400 de lei, livrarea este gratuita. Pentru comenzi puteti apela unul dintre numerele de telefon 0723 390 550 sau 0766 497 847 sau prin e-mail, la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram